Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Black
Exped

Dura 6R LW DownMat Oppusteligt Liggeunderlag

Dura 6R LW DownMat Oppusteligt Liggeunderlag

Varenr:7640445454346
Vælg farveBlack

Beskrivelse

De nyeste liggeunderlag fra Exped kendetegnes ved, at den tættest liggende R-værdi (målet for de isolerende egenskaber) fremgår af navnet, hvilket gør det mere overskueligt at finde det rigtige liggeunderlag til éns specifikke behov. Endvidere er materialevalget ændret, så Expeds liggeunderlag nu er 100% CO2-neutrale!

Dette ekstra lange og brede Dura 6R LW DownMat Oppusteligt Liggeunderlag er et exceptionelt varmt, komfortabelt og samtidig kompakt liggeunderlag til helårsbrug.

Som navnet antyder, er Dura 6R LW DownMat Oppusteligt Liggeunderlag foret med 220 gram RDS (Responsible Down Standard) -certificerede, topkvalitets gåsedun med et imponerende løft på hele 700+ cuin, hvilket afstedkommer den enestående komfort og de meget fine isolerende egenskaber. Og da der ikke findes et fyldmateriale, som kan komprimeres ligeså meget som dun, fylder Dura 6R LW DownMat Oppusteligt Liggeunderlag sammenpakket og foldet på midten blot 27 x 16 cm. og vejer beskedne 1.060 gram. Og det på trods af, at det i oppustet stand måler 197 x 65 cm. og er hele 7 cm. tykt!

R-værdien på Dura 6R LW DownMat Oppusteligt Liggeunderlag er på hele 5.8, hvilket (jf. den nye ASTM-standard) skulle kunne give en god nats søvn, så længe temperaturen ikke kommer under -25˚C.

Dunfyldet er placeret i adskilte dunkamre uden gennemsyninger, så de fordeles som de skal i underlaget og kuldebroer undgås. Den medfølgende Schnozzel Pumpbag gør det nemt og hurtigt at pumpe underlaget op og ved hjælp af den smarte envejs FlatValve -ventil efterfølgende finjustere efter behov - helt uden fugt i underlaget! Men giv gerne underlaget lidt kærlige dask, når det er pustet op, så dunene fordeler sig og isolerer bedst muligt.

I øvrigt kan denne Schnozzel Pumpbag også fungere som vandtæt pakkepose, når sovepose eller tøj skal holdes tørt i rygsækken - ganske fikst.

Det bløde og lækre ydermateriale er af Øko-Tex 100 -certificeret og børstet polyester i en 75 denier og meget vandresistent vævning med et særlig slidstærkt TPU-laminat på bagsiden, som beskytter det dyrebare gåsedun mod fugt og som samtidig øger slidstyrken. Oversiden af underlaget er præget med et særligt print, som øger friktionen mod soveposen, medens undersiden af underlaget er af en både slidstærk og smidig 170 denier polyesterfiber, som naturligvis er 100% genindvundet.  

Som det gælder for alle andre liggeunderlag fra Exped, har Dura 6R LW DownMat Oppusteligt Liggeunderlag ligget oppustet i 3 døgn inden det bliver pakket for at sikre, at der ikke er utætheder.

Exped Dura 6R LW DownMat Oppusteligt Liggeunderlag leveres med Schnozzel Pumpbag, pakkepose, lille reparationssæt, brugermanual og reparationsmanual, hvis uheldet skulle være ude.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Højde: 7 cm
Længde: 197 cm
Bredde: 65 cm
Pumpe: Inkluderet
Pakkevolumen, diameter: 16 cm
Pakkevolumen, længde: 27 cm
Fyld: Dun
R-værdi, kategori: 5,5+
Type: Oppusteligt
R-værdi: 5,8
Pakkepose: Inkluderet
Lappegrej: Inkluderet
Vægt: 1 - 1,25 kg
Vægt: 1060 g
Ydermateriale:
75 D Polyester
Foring:
RDS-certificeret gåsedun

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?