Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Aqua Green
Exped

Dura 5R LW SynMat Oppusteligt Liggeunderlag

Dura 5R LW SynMat Oppusteligt Liggeunderlag

Varenr:7640445454292
Vælg farveAqua Green

Beskrivelse

De nyeste liggeunderlag fra Exped kendetegnes ved, at den tættest liggende R-værdi (målet for de isolerende egenskaber) fremgår af navnet, hvilket gør det mere overskueligt at finde det rigtige liggeunderlag til éns specifikke behov. Endvidere er materialevalget ændret, så Expeds liggeunderlag nu er 100% CO2-neutrale!

De prisvindende liggeunderlag med fyld af kunstfiber fra Exped er liggeunderlagene, der grundlagde Expeds store succes med de oppustelige underlag. Dette er referenceunderlagene, når det gælder de komfortable og velisolerende liggeunderlag.

Modsat de dunforede liggeunderlag fra Exped er dette ekstra brede og lange Dura 5R LW SynMat Oppusteligt Liggeunderlag foret med en Texpedloft Microfibre, som her er en 160 grams mikrofiber (160 gram/m2), der binder meget store mængder isolerende luft i forhold til fyldmængden, hvilket resulterer i et både lunt og meget, meget komfortabelt liggeunderlag, som fylder og vejer ganske beskedent at medbringe på turene i det fri. Dura 5R LW SynMat Oppusteligt Liggeunderlag fylder sammenpakket og foldet på midten blot 27 x 15 cm. og vejer kun 1.010 gram. Og det på trods af, at det i oppustet stand måler 197 x 65 cm. og er hele 7 cm. tykt!

R-værdien på Dura 5R LW SynMat Oppusteligt Liggeunderlag er på hele 4.8, hvilket (jf. den nye ASTM-standard) skulle kunne give en god nats søvn, så længe temperaturen ikke kommer under -20˚C.

Den medfølgende Schnozzel Pumpbag gør det nemt og hurtigt - og helt uden fugt i underlaget - at puste underlaget op og ved hjælp af den smarte FlatValve envejsventil efterfølgende finjustere efter behov. I øvrigt kan denne Schnozzel Pumpbag også fungere som vandtæt pakkepose, når sovepose eller tøj skal holdes tørt i rygsækken - ganske fikst.

Det bløde og lækre ydermateriale er af Øko-Tex 100 -certificeret og børstet polyester i en 75 denier og meget vandresistent vævning med et særlig slidstærkt TPU-laminat på bagsiden, som effektivt beskytter det syntetiske fyld mod fugt og som samtidig gør underlaget ekstra slidstærkt. Oversiden af underlaget er præget med et særligt print, som øger friktionen mod soveposen, medens undersiden af underlaget er af en både slidstærk og smidig 170 denier polyesterfiber, som naturligvis er 100% genindvundet. 

Som det gælder for alle andre liggeunderlag fra Exped, har Dura 5R LW SynMat Oppusteligt Liggeunderlag ligget oppustet i 3 døgn inden det bliver pakket for at sikre, at der ikke er utætheder.

Dura 5R LW SynMat Oppusteligt Liggeunderlag leveres med Schnozzel Pumpbag, pakkepose, lille reparationssæt, brugermanual og reparationsmanual, hvis uheldet skulle være ude.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Højde: 7 cm
Længde: 197 cm
Bredde: 65 cm
Pumpe: Inkluderet
Pakkevolumen, diameter: 15 cm
Pakkevolumen, længde: 27 cm
Fyld: Fiber
R-værdi, kategori: 4 - 5,4
Type: Oppusteligt
R-værdi: 4,8
Pakkepose: Inkluderet
Lappegrej: Inkluderet
Vægt: 1 - 1,25 kg
Vægt: 1010 g
Ydermateriale:
75 D Polyester
Foring:
Texpedloft™ Microfibre

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?