Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Jetstream Blue/Cascade Blue
Osprey

Daylite Waist

Daylite Waist

Varenr:10005531
Vælg farveJetstream Blue/Cascade Blue

Beskrivelse

Daylite Waist fra Osprey er en funktionel bæltetaske til de hurtige ture, blot medbringende det mest nødvendige, og hvor man derfor ikke vil slæbe på en rygsæk. Udviklet til let vandring eller cykling, hvor nem og hurtig adgang til de medbragte sager er påkrævet.

Bæltetasken er fremstillet af Bluesign -certificerede tekstiler, GRS-certificeret genanvendt polyester og 100% PFC-fri DWR-behandling, altså et bæredygtigt materialevalg, der både er holdbart og kan tage år med hverdagsslitage.

Osprey Daylite Waist har et hovedrum på 2 liter og entreres gennem en tovejs lynlås. Hovedrummet gemmer på en lille meshlomme med lynlås til de småting, man gerne vil have adskilt fra det øvrige i bæltetasken, og naturligvis er der også fundet plads til en lille krog til nøglerne i denne indvendige netlomme. Foran hovedrummet, hvor der faktisk er plads nok til den lette regnjakke, findes en mindre lynlåslomme, hvor mobiltelefon, solbriller eller andet passende kan opbevares.

Den bløde og velpolstrede bagside med ventilerende Contact Mesh -foring, som fortsætter en bid ud på selve mavebæltet, gør Daylite Waist meget behagelig at bære. En lille løkke gør det muligt at hænge bæltetasken op, når den ikke lige sidder om livet, og de reflekterende paneler sikrer, at du kan ses i aftenmørket.

Osprey Daylite Waist er ganske enkelt bare en rigtig praktisk og velsiddende bæltetaske.

Detaljeoversigt:

∙ Fremstillet af bæredygtige og genindvundre materialer.
∙ Bredt og justerbart mavebælte med klikspænde.
∙ Polstret lynlåslomme til solbriller og elektronik.
∙ Lille nøglekarabin i hovedrummet.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen, kategori: 1-10 liter
Højde: 16 cm
Længde: 45 cm
Dybde: 9 cm
Volumen: 2 liter
Vægt: 210 g
Materiale:
150 D Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

Luft

MÆND

KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Osprey

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?