Produktet er tilføjet kurven

Produktegenskaber

Individuelt indstillelige ben
Passer perfekt til brug af dutch oven fra Petromax

Beskrivelse

Petromax Cooking Tripod er et meget populært supplement til udekøkkenet og for mange indbegrebet af madlavning over bål. For i dette ekstra robuste bålstativ kan der både hænges gryder, pander, kedler og tunge 'dutch ovens' af støbejern.

Under madlavningen kan den robuste stålkædes længde naturligvis justeres for at opnå den rette højde over bålet. Hvert af de tre ben kan justeres i højden, så bålstativet står stabilt på også mere kuperet underlag, og hvert ben munder ud i en spids, der bider rigtig godt i underlaget. Højden af stativet kan reguleres mellem 88 og 144 cm.

Tradition. Passion. Petromax.
Tilberedning og grillning af mad på og over åben ild som folk har gjort det i tusindvis af år - det er den oprindelige for madlavning!

Uanset om det er over bål, i gløder eller ved brug af trækul er Petromax ensbetydende med de ypperligste  kvalitetsprodukter til den udendørs madlavning, som vil give inspiration og lyst til at tilberede mad, der tilberedt og indtaget i det fri vil vise sig at være en kulinarisk oplevelse.

Og i tyske Petromax' sortiment finder du alt, hvad du skal bruge, lige fra 'dutch ovens' og bålpander til forskelligt praktisk tilbehør, som gør det nemt og bekvemt at lave mad udendørs.

Petromax har designet deres produkter til det udendørs køkken, så du kan kombinere flere forskellige produkter og dermed have flere madlavningsmuligheder.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Højde: 144 cm
Pakkevolumen, diameter: 12 cm
Pakkevolumen, længde: 98 cm
Vægt: 4100 g
Materiale:
Rustfrit stål

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

Luft

BEKLÆDNING

Kilde: Petromax

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?