Produktet er tilføjet kurven

Beskrivelse

Der findes mange gode teltovne, men de innovative ovne fra danske Orland løfter sig alligevel et niveau over alle andre. Fantastisk gennemførte ovne og tilbehør, der bare emmer af eksklusivitet og som er kendetegnet ved en meget lækker finish helt ned til mindste detalje.

Disse ovne er i design og udtryk mere regulære i faconen, når man sammenligner med andre teltovne, og med den nemme adgang til brændkammeret er de er nok det tætteste, man kommer på en brændeovn, som man kender den hjemme fra stuen. Og modsat andre ovne, er ovnene fra Orland forsynet med glaspartier på både sider og front, som både giver godt med lys og som spreder masser af hygge i teltet eller i orangeriet.

Compact Stove with Flue Kit er en komplet løsning med ovn, platform, sokkel, aftageligt messinggreb til lågen, skorsten og forankring til skorstenen. Selve ovnen er af 3 mm. stål og lågen er af en lidt kraftigere stålkvalitet med en godstykkelse på 5 mm, hvor der i lågen er mulighed for regulering af både primær og sekundær lufttilførsel.

Brug Compact Stove with Flue Kit i dit store bomuldstelt, når der skal spredes varme, lys og hygge på de kolde og mørke dage eller aftener, men brug også ovnen til madlavning, da dens store overflade levner god plads til både gryder og pander.

Stående på soklen måler oven 49 cm. i højden, 35 cm. i bredden og 30 cm. i dybden og så vejer den ca. 23 kg. inklusiv skorsten.

Ovnen leveres i en robust og stilfuld trækasse, hvor den ligger rigtig godt beskyttet under transport.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Pakkevolumen, bredde: 40 cm
Pakkevolumen, dybde: 40 cm
Pakkevolumen, højde: 36 cm
Dimensioner, højde: 49 cm
Dimensioner, bredde: 35 cm
Dimensioner, dybde: 30 cm
Vægt: 30000 g
Materiale:
Steel

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch