Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Dark Red
Sea to Summit

Comfort Plus S.I. Double Selvoppustende Liggeunderlag

Comfort Plus S.I. Double Selvoppustende Liggeunderlag

Varenr:64-003851
Vælg farveDark Red

Beskrivelse

Et fantastisk dobbeltunderlag med uovertruffen liggekomfort!

183 cm. langt, 128 cm. bredt og hele 8 cm. tykt med en vægt på blot 2.500 gram! Bum! Og så er oversiden i øvrigt af en blød, slidstærk og strækbar 30 Denier Stretch Knit, som er fantastisk behagelig og som får underlaget til at forme sig fuldstændigt efter kroppens konturer.

Australske Sea to Summit laver markedets mest innovative oppustelige liggeunderlag, så det er ingen overraskelse, at deres selvoppustende liggeunderlag også er noget udover det sædvanlige!

Sea to Summit hævder ikke at have genopfundet det selvoppustende liggeunderlag, de har blot med deres egen know-how tilført den ekstra ekspertise, som skal til for at skabe et række pålidelige og gennemførte underlag. Og dette Comfort Plus S.I. Double Selvoppustende Liggeunderlag er et suverænt underlag, som tager kampen op med de bedste fra Therm-A-Rest!

Oversiden af 30 Denier Stretch Knit og undersiden af en robust men meget smidig 30 Denier Polyester er lamineret til den særlige skumkerne, hvor Sea to Summit enten benytter sig af deres egen Delta Core-V Technology eller som på dette underlag en Delta Core Technology, der består af særlige V-udskæringer på tværs i selve skumkernen, som øger luftindtaget, giver god støtte og minimerer pakkevolumen. Her har man så har sørget for, at den øverste skumvæg ind mod kroppen er tykkest for at tilgodese komforten og de isolerende egenskaber. Silikoneprintet på oversiden sikrer, at du ikke så nemt skrider af underlaget, og indvendigt er underlaget belagt med en antibakterielt behandlet TPU-coating.

Noget andet, der adskiller Sea to Summit fra de øvrige producenter, er de særlige multifunktionelle ventiler med envejs membran, som gør det nemt og hurtigt at give underlaget det sidste pust, da man ikke skal holde underlaget for munden mellem pustene, ligesom en efterfølgende finjustering af hårdheden er meget nem at udføre. Og når så de to ventiler åbnes og vendes om, er det lynhurtigt at tømme underlaget for luft - og det fungerer bare, for luften kan så ikke komme ind i skummet igen pga. envejsprincippet!

Det rektangulære Comfort Plus S.I. Double Selvoppustende Liggeunderlag er som nævnt hele 183 cm. langt og 128 cm. bredt og har en tykkelse på hele 8 cm. Når det pakkes sammen i den medfølgende pakkepose fylder det sammenpakket 25 cm. i diameter og 66 cm. i længden.

Leveres med både pakkepose og reparationssæt, hvis uheldet skulle være ude.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Højde: 8 cm
Længde: 183 cm
Bredde: 128 cm
Pakkevolumen, diameter: 25 cm
Pakkevolumen, længde: 66 cm
Fyld: Skum
R-værdi, kategori: 4 - 5,4
Type: Selvoppustende
R-værdi: 4,1
Pakkepose: Inkluderet
Lappegrej: Inkluderet
Vægt: 2,5 - 3 kg
Vægt: 2635 g
Materiale:
30 D Stretch Knit
Fyld: Delta Core-V™ Technology

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?