Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Black/Reseda
Vælg størrelse
On

Cloudventure

Prismatch Læs mere
DKK 1.299,-
EUR 173,98

Cloudventure

Varenr:32.99262
DKK 1.299,-
EUR 173,98
Vælg farveBlack/Reseda
Vælg størrelse

Beskrivelse

Som at gå på en sky!

Det er der i sagens natur ikke mange, der har prøvet, men ifølge schweiziske On er det den følelse, der bedst beskriver den umiddelbare komfort, man oplever med Ons fodtøj.

On har med den unikke CloudTec® -teknologi skabt en fantastisk adaptiv sål på deres fodtøj, som både reducerer muskeltrætheden og som sænker pulsen. Her er tale om et multi-direktionelt dæmpningssystem, der fungerer både vandret og lodret og som kun er aktivt under skoens bløde landinger, altså præcis dér, hvor du har brug for det.

Opbygningen af sålen afstedkommer en individuel dæmpning, der som en enhed reagerer på dine unikke bevægelser.

Denne opdaterede Cloudventure er tredje generation af én af Ons allermest populære modeller. Den er lavet med en endnu mere udtalt dæmpning og et bedre greb end de mere traditionelle modeller fra On, for denne model er tiltænkt brug i mere kuperet og teknisk terræn.

Den nykonfigurerede CloudTec® -teknologi forener kræfterne med den særlige Helion™ -superskum i mellemsålen, så du opnår maksimal komfort på både vandre- og løbeturene på skiftende underlag. Det forbedrede Missiongrip™ afstedkommer Ons bedste greb til dato, og takket være Speedboard® -indlægget mellem inder- og mellemsål, som omdanner den energi, der genereres, når din fod lander til fremadgående bevægelse og den uovertrufne dæmpning gennem Zero-Gravity™ -opbygningen, er du rustet til alle udfordringerne i det krævende terræn.

Den smidige overdel er fremstillet af både slidstærkt og meget velventilerende og hurtigttørrende kunststof, som er så tilpas blødt og smidigt, at skoen hurtigt og umiddelbart vil forme sig efter foden, så du kan bevæge dig frit, selv over det mest ujævne underlag.

Således er seneste generation af Cloudventure en fantastisk komfortabel sko med et meget stort anvendelsesområde. Både til let vandring og løb i skiftende terræn, langt fra den urbane jungle.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt pr. stk. : 310 gram
Sål: CloudTec®
Lukning: Laces
Vandtæt membran: Nej
Mellemsål: CloudTec® Helion™ Foam
Vægt: 620 g
Overdel:
Kunststof

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch