Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Deep Navy
Vælg størrelse Størrelsesguide?
SmartWool

Classic Hike Full Crew

Classic Hike Full Crew

Varenr:SW013000
Vælg farveDeep Navy
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Made in USA!

SmartWool Classic Hike Full Crew er efterhånden gået hen og blevet en klassiker - og med den gennemprøvede WOW Technology™ er den oveni købet blevet forbedret markant! Det var denne - vinderen af Backpacker Magazine's Editors' Choice Award tilbage i 1996 - der for alvor satte gang i salget af SmartWool verden over, og den er stadig blandt vore mest solgte modeller fra SmartWool.

Denne prisvinder er en fantastisk sok til vandre- og allround-sok fra det tidlige forår og hen på det sene efterår. En meget velsiddende sok med et stort anvendelsesområde, både til dagture med lidt mindre rygsæk og til krævende vandreture med tung oppakning i kuperet terræn.

Classic Hike Full Crew er udstyret med et lidt grovere vævet skaft, som sammen med det specielle, elastiske parti omkring midterfoden sørger for, at sokken bliver, hvor den skal. Dette forbedrede 4-Degree Elite Fit System® har fået sit navn på grund af fire separate, elastiske bånd, der højner den overordnede pasform og komforten. Disse er bånd er placeret omkring ankelen, ned langs siden af foden på både inder- og yderside og så i et kryds hen over vristen, hvilket resulterer i en helt fantastisk pasform.

På hver side af foden er der lagt et panel, der sikrer god ventilation og pasform, og fodsengen er lavet i en mediumkraftig og stødabsorberende, tæt frottévævning, der er særdeles slidstærk.

De mest udsatte områder omkring tæerne, under foden og ved hælpartiet er ekstra forstærket med SmartWools nye WOW Technology™.

WOW Technology™ går ganske enkelt ud på, at man forstærker disse udsatte områder med yderligere et lag af SmartWools egen Duroyarn™, hvilket giver en øget slidstyrke på op mod 30%. Brugen af endnu mere uld har en række helt åbenlyse fordele: Det øger slidstyrken, materialets virkningsgrad og så selvfølgelig komforten.

Da WOW Technology™ reducerer indholdet af nylon, optimeres transporten af sveddamp, de varmeregulerende egenskaber forstærkes og lugtgenerne minimeres. Og sidst men ikke mindst: Mere uld betyder bedre bæredygtighed i forhold til miljøet, sammenlignet med brugen af de syntetiske materialer! Shred Shield™ -forstærkningen ved tæerne betyder øget slidstyrke og at der ikke er nogen generende syninger omkring tæerne og komforten i fodtøjet er sublim!

SmartWool Classic Hike Full Crew er selvfølgelig fremstillet med flade og bløde sømme, der er placeret som de skal, uden at genere omkring foden. Et sæt SmartWool Classic Hike Full Crew består af to identiske sokker, idet det ikke har nogen praktisk betydning at lave forskel på højre og venstre - tværtimod skaber det udelukkende problemer, hvis du kommer til at vende dem forkert!

Sokken kan sagtens anvendes solo, men til vandreture anbefaler vi at kombinere med indersokken, SmartWool Classic Hike Zero Liner Crew, da man her opnår det absolut bedste klima omkring foden.


Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Tykkelse: Mellem
Anbefalet brug: Vandring
Vægt: 85 g
Materiale:
62% Merinould
Materiale:
27% Genanvendt nylon
Materiale:
10% Nylon
Materiale:
1% Elastan

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

SOKKER

Luft

BH'ER

Luft

HUER

Luft

Kilde: SmartWool

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?