Produktet er tilføjet kurven

Beskrivelse

Med denne Chain Mail Cleaner, fremstillet af robust og rustfrit stål, er det bare slut med gamle madrester, der har brændt sig ubehjælpsomt fast i bålpanden eller gryden af smede- eller støbejern! Og det sker uden at ødelægge den værdifulde patina, for de indbyrdes forbundet ringe fjerner skånsomt men effektivt madresterne, uden at skrabe metallets overflade unødigt.

Bedste rengøring foregår ved, at man lader gryde eller pande køle ned og eventuelt hælder lidt vand over madresterne. Herefter rengøres alene med varmt vand, så du skal ikke bruge opvaskemiddel eller andet. Endeligt skylles gryde eller pande efter med rent vand.

Og sørg for, at Chain Mail Cleaner er helt tør, inden den gemmes væk. Ellers kan der godt risikere at komme lidt overfladerust på metallet. 

Tradition. Passion. Petromax.
Tilberedning og grillning af mad på og over åben ild som folk har gjort det i tusindvis af år - det er den oprindelige for madlavning!

Uanset om det er over bål, i gløder eller ved brug af trækul er Petromax ensbetydende med de ypperligste  kvalitetsprodukter til den udendørs madlavning, som vil give inspiration og lyst til at tilberede mad, der tilberedt og indtaget i det fri vil vise sig at være en kulinarisk oplevelse.

Og i tyske Petromax' sortiment finder du alt, hvad du skal bruge, lige fra 'dutch ovens' og bålpander til forskelligt praktisk tilbehør, som gør det nemt og bekvemt at lave mad udendørs.

Petromax har designet deres produkter til det udendørs køkken, så du kan kombinere flere forskellige produkter og dermed have flere madlavningsmuligheder.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Højde: 1 cm
Længde: 12,5 cm
Bredde: 12,5 cm
Vægt: 75 g
Stainless Steel

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

Luft

BEKLÆDNING

Kilde: Petromax

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?