Zippo

Butane Lighter Insert - Single Torch

Prismatch Læs mere
DKK 159,-
EUR 21,30

Butane Lighter Insert - Single Torch

Varenr:Z-65826-000003
DKK 159,-
EUR 21,30

Beskrivelse

NB! Denne indsats sælges separat, altså uden lighter-kasse.

En genial gasindsats med det berømte "Zippo-klik" og som lige passer ned i din Zippo-lighter! Denne Butane Lighter Insert - Single Torch brænder med en enkelt gasflamme ved nem og hurtig antænding på Piezo™ -knappen, og det afstedkommer en helt lugtfri antændelseskilde.

Den rene flamme er justerbar i højden og brænder med en temperatur op til 1.260˚C. Indsatsen rummer 0,9 gram gas, som pr. opfyldning giver op til 100 ganges brænding á 5 sekunders varighed med 2,5 cm. flammehøjde.

Butane Lighter Insert - Single Torch leveres i gaveæske og den passer ned i alle standard Zippo Lighter-kasser, så altså ikke Replica- og Slim-serierne.

Indsatsen leveres ikke påfyldt. Anvend Zippo Butane Fuel for største driftssikkerhed.

Verdens mest berømte lighter, nemlig Zippo-lighteren, er historien om en virksomhed, som har eksisteret i en menneskealder og som konstant udvikler sig.

Historien begynder i 1932 i Bradford Pennsylvania, USA med George W. Blaisdell, der opfandt Zippo'en og det klingende slogan "It works or we fix it for free™". Og det slogan klinger fortsat den dag i dag.

Og hele produktfamilien har i sandhed vokset sig større over årene, så den i dag, udover den klassiske Zippo benzinlighter, også omfatter Multi Purpose-lightere, butandrevne gaslightere, skriveredskaber, ure og outdoor grej. Og så er det sågar også blevet til en egen tøj kollektion.

Desuden ejer Zippo Manufactoring Company i dag den berømte amerikanske knivfabrik W.R. Case Cutlery & Sons, der er kendt for at producere håndlavede knive og også med evighedsgaranti.

Og den klassiske Zippo-lighter, den ligner stadig sig selv. Hjørnerne er dog blevet lidt rundere og kanterne lidt mindre skarpe, men formen og lyden er stadig ikke til at tage fejl af. Man véd bare, når man har fat i en original Zippo! Og trods en årlig produktion på mere end 500 millioner eksemplarer, er hver Zippo-lighter et stykke historie i sig selv. Hvert nyt Zippo-produkt er med til at fortsætte historien om verdens mest berømte lighter og en virksomhed, som i dag føres videre af George W. Blaisdell's efterkommere på den samme fabrik, som eventyret startede på for snart 100 år siden.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Højde: 5,3 cm
Bredde: 3,5 cm
Dybde: 1,3 cm
Vægt: 51 g
Chrome

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch