Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Raven
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Klättermusen

Brede 2.0 Jacket

Brede 2.0 Jacket

Varenr:10020M
Vælg farveRaven
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Den opdaterede Brede 2.0 Jacket fra Klättermusen er enestående! En drønsolid jakke med så mange gennemtænkte detaljer og designløsninger, at det er svært for tekstforfatteren at hitte ud af, hvor han skal starte og hvor han skal slutte.

Den helt store forskel mellem den gamle Brede Jacket og denne opdaterede udgave ligger i, at hele rygstykket på den nye Brede 2.0 Jacket kan lynes op! Dette foregår ved hjælp af en lang og vejrresistent lynlås i hver side, der løber fra under albuen og helt ned til bagsiden af hoftepartiet. Lynlåsen, der er gemt bag dobbelt stormflap, hvor den yderste fikseres med en knap nederst, betjenes med to skydere, så man kan vælge enten at lade den ene skyder blive nederst og benytte den anden til almindelig ventilationsåbning under armene eller at trække den nederste skyder op og herefter rulle hele rygstykket op og fiksere det under nakken - og det fungerer, skulle vi hilse og sige!

Med denne løsning kan du også fx lukke ned for jakken i vindsiden og åbne i læsiden eller i strid modvind og regn, når der knokles op ad en stejl stigning, åbne hele rygstykket! For Klättermusen Brede 2.0 Jacket er så snedigt konstrueret, at der i lændestykket sidder et bredt panel i et strækbart netmateriale, således jakken bliver siddende, hvor den skal - også når rygstykket er rullet op! Således er ventilationsmulighederne i denne jakke aldeles uden sidestykke!

Denne helt nye Klättermusen Brede 2.0 Jacket adskiller sig desuden fra forgængeren ved, at den er blevet noget lettere, idet materialevalget er ændret til en lettere og mere smidig Cutan Super Stretch, der består af et slidstærkt, strækbart og miljørigtigt Ultramid Bio Mass Balanced Polyamide (ja, det hedder det!) pålamineret en nyudviklet (biologisk nedbrydelig!) membran, som sikrer fuldkommen vindtæthed, vandtæthed og god åndbarhed. Membranen er uhyre strækbar, hvilket kommer til sin ret i denne meget strækbare jakke, hvor det ikke kun er enkelte paneler, men hele jakken, der er strækbar. Derfor er komforten og bevægelsesfriheden i Brede 2.0 Jacket helt fantastisk!

På trods af metervarens fine, strækbare egenskaber er Brede 2.0 Jacket skåret med et tilpas rummeligt snit, som gør, at den kan bruges til det, den er tiltænkt: Nemlig de hårdeste ekspeditioner, klatreture i det højalpine miljø eller de ekstreme vinterture, hvor der nu og da er brug for divergerende mellemlag under skaljakken. Det på trods, sidder Brede 2.0 Jacket faktisk rigtig pænt til kroppen og der er ikke noget hæmmende overskudsstof nogen steder!

Det er resultatet af denne fantastiske skæring, som desuden byder på forlænget rygstykke og differentialskårede ærmer, der er gjort en god bid længere på bagsiden af håndryggen for bedre pasform. Henover skuldrene, fra albuestykket og ned til håndleddet og på hver hofte er Brede 2.0 Jacket ekstra forstærket med pålaminerede Duracoat -paneler, der simpelthen ikke er til at slide op. Den nederste ærmekant er indvendigt foret med en blød og lækker mikrofiber, der dels øger komforten og modvirker, at vandet så let kan løbe ind.

For at få en ordentlig lukning omkring håndleddet er ærmeafslutningen udstyret med et meget velfungerende spænde, der nemt betjenes med én hånd - også når man har de store luffer på. Thi enhver, der har udfordret sig selv på de hårde vinterture ved, at Velcro fungerer ret dårligt, når det fyldes med sne og is. På venstre håndled er der på spændet monteret et lille kompas, så man hurtigt kan tage bestik af verdenshjørnerne.

Windvisor, kalder Klättermusen den specielle hættes opbygning. Hætten på Klättermusen Brede 2.0 Jacket er skåret ekstra rummelig og dyb for at minimere risikoen for forfrysninger i ansigtet og den brede skygge er afstivet med neopren og foret med blødt og lækkert velourfleece, der ligeledes er anvendt på den brede kile foran hagepartiet. Justeringsmuligheden på bagsiden af hætten gør, at du præcist kan regulere hættens volumen - perfekt, hvis hætten skal indstilles efter en hjelm!

Derudover indstilles omkredsen omkring ansigtet ved hjælp af en elastisk snorelås, der reguleres med én hånd indeni hver af de to udvendige napoleonslommer. Og vi vil love dig for, at du aldrig har prøvet en hætte, hvori du i samme grad føler dig beskyttet! Desuden er hætten i nakken foret med et ekstra lag i et blødt og strækbart materiale, der dels giver ekstra komfort og dels beskytter membranen mod det sved og smuds (hårfedt, creme mv.), der med tiden ellers ville nedbryde membranen. Samme type for er i øvrigt brugt indvendigt omkring håndleddene.

Løbegangene til alle justeringssnore på hætten er fastsvejset og ikke syet for at holde antallet af syninger på et minimum. Det samme gør sig gældende ved løbegangen til den enhåndsbetjente sammensnøring nederst i hver side.

Klättermusen Brede 2.0 Jacket er forsynet med to lynlåslukkede stiklommer og to meget store, ligeledes lynlåslukkede brystlommer, som entreres gennem vertikale lynlåse. Sidstnævnte rummer snildt både kort, kompas, luffer, en ekstra hue osv. Som noget specielt er lynlåsene til brystlommerne monteret på bagsiden af stormflappen for at give bedst mulig beskyttelse mod vejr og vind. Igen én af de mange gennemtænkte detaljer, der præger denne fuldblods ekspeditionsjakke.

Alle fire frontlommer er så højt placeret, at de ikke sidder i vejen for hverken klatreselen eller rygsækkens hoftebælte og er naturligvis forsynet med brede stormflapper over de kraftige lynlåse. Disse lynlåse er alle af den 8 mm frostsikre Vislon -type fra anerkendte YKK. Denne specielle YKK -lynlås er meget pålidelig og nem at betjene - også under det mest krævende vinterbrug!

Og samme stærke lynlås er derfor anvendt som den asymmetriske frontlynlås. Denne skrå lynlåskonstruktion maksimerer de vandtætte egenskaber og sikrer, at lynlåsen ikke kommer i karambolage med hagepartiet. Frontlynlåsen er tovejs, så man kan åbne lidt op nedefra for ventilation. Grunden til, at man har valgt denne type ekstremt pålidelige lynlås er ganske enkelt den, at hvis du er afsted i mange dage eller måske uger på ekspedition eller på det hårde og kompromisløse vinterfjeld, kan en defekt frontlynlås ganske enkelt være fatal! Hængeren på den lange frontlynlås er lavet som en effektiv fløjte, så du kan påkalde dig den fornødne opmærksomhed, hvis du er kommet i knibe, eller ikke kan lokalisere turmakkeren på grund af whiteout.

For at gøre Brede 2.0 Jacket helt vandtæt ved frontlynlåsen, finder man bag lynlåsen en afstivet stormflap, der knappes fast både nederst og øverst ved hagen. Ved hagen er der endda monteret to knapper, så du kan regulere vidden omkring hagen, hvis lynlåsen ikke er lukket helt - simpelthen genialt! Hagepartiet er som nævnt beskyttet af en meget bred (knap 20 cm), velourfleece-foret kile, som sikrer, at huden ikke kommer i kontakt med den kolde lynlås.

Foran lynlåsen lukkes en bred stormflap med ét langt stykke stærkt Velcro, der nederst låses med en kraftig knaplukning og øverst ved hjælp af en pålidelig pindelås, så selv den hårdeste storm ikke vil åbne stormflappen. Den anvendte Velcro (både her og på den føromtalte, vandtætte inderlomme) er i øvrigt af den bløde type, der ikke hænger fast i alting og som ikke ødelægger alt, den kommer i nærheden af - og som ikke bliver slidt!

Indvendigt i det venstre ærme finder du på underarmen en lille lomme til liftkortet og på overarmen en Recco -reflektor, der forøger éns chance for hurtigt at blive lokaliseret, dersom man skulle være så uheldig at blive begravet i en lavine (forudsat skisportsstedet har det fornødne udstyr!). Denne Recco -reflektor er udtagelig, således du kan bistå redningsaktioner uden at forstyrre Recco -søgerne.

Således er Brede 2.0 Jacket Klättermusens bud på den ultimative jakke til de allermest krævende ture under alle vejrlig. En fantastisk gennemført og gennemtænkt jakke med en detaljerigdom, der er typisk for Klättermusen.

Inspirationen til jakkens navn er hentet i historiebøgerne, hvor Brede var en oldnordisk stridsøkse.

Læs mere om Klättermusen her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Konstruktion: 3-lags
Membran: 3-Layer Cutan®
Forstærkning: Duracoat™
Hætte: Med
Vandsøjletryk: ≥ 20.000mm
Materiale: Kunstfibre
Vægt: 1135 g
Forstærkning:
100% Recycled Polyester
Cutan® Super Stretch

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Kilde: Klättermusen

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?