Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Petrol/Lime
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Scarpa

Boreas GTX®

Boreas GTX®

Varenr:30023200002
Vælg farvePetrol/Lime
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

En både fantastisk let og uhyre komfortabel halvstøvle i et særdeles vellykket design - det kendetegner denne både slidstærke, vandtætte og åndbare Boreas GTX® fra italienske Scarpa!

Den stilfulde Boreas GTX® henvender sig først og fremmest til den lettere vandring uden for meget oppakning, men den vil så sandelig også være oplagt til en tur i skoven eller blot som behagelig hverdagsstøvle i al almindelighed. En ganske stabil og yderst velsiddende mid-støvle, der byder på en fin stødabsorption og en meget høj grad af komfort.

Denne udtalte komfort skyldes i høj grad den særlige ACTIVimpact Technology™, som er en konstruktionsproces, hvor der anvendes materialer, der i udtalt grad hjælper med at absorbere den negative påvirkning af stødene fra underlaget. Dette reducerer i sagens natur belastningsgraden på fødder og ankler, så du lettere kan overføre din energi til den givne aktivitet.

Ydersålen er en velprofileret og slidstærk Vibram®, som sikrer et godt greb på såvel de hårde og glatte underlag som den bløde og mudrede skovbund, ligesom den relativt bløde gummiblanding øger støvlens naturlige affjedring. En slidstærk gummiblanding med høj friktion, der på fornemste vis forener et rigtig godt greb med hverdagsskoens slidstyrke.
 
Scarpa Boreas GTX® er fremstillet med en overdel af 1,8 mm Perwanger® -ruskind og snuden er ekstra forstærket med en kraftig gummibelægning, der tager sliddet, når der sparkes til småsten, klippestykker osv. Den underliggende Gore-Tex® -membran sikrer 100% vandtæthed og en høj grad af åndbarhed.

Inderst er støvlen foret med svedtransporterende og varmeregulerende Cambrelle®, der sikrer et virkeligt godt klima i støvlen. Den udtagelige indersål, som øger stødabsorptionen og den generelle komfort, er af formstøbt og perforeret EVA, som bidrager til støvlens meget fine åndbarhed. Mellemsålen er af formstøbt EVA med forskellige densiteter afhængigt af placering og belastningsgrad.

Scarpa Boreas GTX® er ganske enkelt en rigtig lækker halvstøvle med et fantastisk stort anvendelsesområde og en umiddelbar komfort, som er ganske unik.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt pr. stk. : 570
Overdel: Perwanger® Leather
Sål: Vibram® XS Trek
Lukning: Laces
Vandtæt membran: Ja
Membran: Gore-Tex®
Mellemsål: Molded EVA
Lukning: Snørebånd
Materiale: Ruskind
Indermateriale: Tekstil
Vægt: 1140 g

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

FODTØJ

All SCARPA non-plastic footwear and our Alien 3.0 uses European sizing.

  • 1 Euro whole size = 6.6 mm = 0.26 inches
  • 1 US whole size = 8.4 mm = 0.33 inches
  • The 30 Euro sizes below cover the same size range as 24 US sizes
  • Euro sizes provide a better, more precise fit for your intended use
  • For mountaineering boots, upsize (1/2+ sizes) depending on desired fit.

SCARPA plastic mountaineering boots are based on the UK sizing scale, which has equivalent increments to the US sizing scale.

  • 1 UK whole size = 8.4 mm = 0.33 inches
  • 1 US whole size = 8.4 mm = 0.33 inches

Luft

Kilde: Scarpa

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?