Produktet er tilføjet kurven


den 27. juni 2023 // Udgivet af Regine Prein

Glamping i det fri

Overnatning i den danske natur er en fantastisk måde at opleve det smukke landskab, som Danmark har at byde på. Når det kommer til at vælge overnatning til en udendørs oplevelse, er store bomulds- og tipitelte, også kaldet glampingtelte, blevet populære valg for mange campister, familier og naturinteresserede. Komfort er en klar nøglefaktor for mange, og her er de såkaldte glampingtelte ganske oplagte at overveje. Disse telte er kendt for deres rummelige og hyggelige, hjemlige atmosfære og ikke mindst muligheden for at sove som på et 5-stjernet hotelværelse.

Det kan dog være en udfordring at finde et egnet sted til at slå et stort bomuld- og tipitelt op, hvis ikke det skal være i egen have. Trods vi nu har 275 udvalgte skove med mulighed for fri teltning i Danmark, har vi en vigtig regel som kaldes 1-2-3 reglen. Denne regel har til formål at beskytte naturen og sikre, at campingaktiviteter ikke har en negativ indvirkning på miljøet og naturen. 1-2-3 reglen betyder, at du må overnatte ÉN nat samme sted, højst slå TO telte op sammen, og hvert telt må maksimalt kunne rumme TRE personer. Dette betyder altså, at glampingtelte ikke går ind under begrebet fri teltning.

Heldigvis er der andre løsninger, som vi vil fremhæve i dette blogindlæg. Vi har også samlet de vigtigste regler og retningslinjer for overnatning i det fri, så du er klar til at tage af sted på tur med det samme. Til sidst har vi udvalgt 5 unikke steder, der er perfekt til ture med telt, og vi har fundet vores bedste tips frem til at skabe en hyggelig atmosfære på turen.

GENERELLE REGLER OG RETNINGSLINJER 

Når det kommer til overnatning i det fri i Danmark, er der visse generelle regler og retningslinjer, der skal følges for at sikre en sikker og ansvarlig oplevelse. Vi har samlet nogle af de vigtigste punkter, som du bør overholde samtidig med, at du bruger din sunde fornuft.

Møbler og ovne

Respekter naturen
Uanset hvilket telt du slår op, er det vigtigt at respektere naturen og miljøet omkring dig. Undgå at forstyrre dyrelivet og beskadige træer, buske og lignende. OG husk altid at tag alt affald med dig og at efterlade naturen ren og uberørt.

Soveposer og liggeunderlag

Brandregler
I Danmark er det vigtigt at følge brandreglerne for at forhindre skovbrande eller andre brandrelaterede farer. Undersøg lokale restriktioner og forbud mod åben ild og grill, især i tørre perioder. Respekter de afmærkede områder og brug eventuelle dedikerede bålpladser eller grillfaciliteter på pladsen.

Tarps

Opholdsperioder
Der kan være regler for, hvor længe du kan blive på en bestemt campingplads eller et specifikt område. Nogle områder tillader kun kortvarige ophold, f.eks. én nat, mens andre kan tillade længere ophold. Undersøg de specifikke regler og retningslinjer for det område, du planlægger at besøge.

Værktøj og tilbehør

Tilladelser og krav
Visse områder eller campingpladser kan kræve tilladelser eller have særlige krav til overnatning i store bomulds- og tipitelte. Dette kan omfatte behovet for at reservere eller betale for pladsen på forhånd eller ansøge om tilladelse fra relevante myndigheder. Det er vigtigt at undersøge og følge disse krav for at undgå problemer under din campingtur.

Route Range

OVERNATNINGSMULIGHEDER I DEN DANSKE NATUR   

Selvom vi ikke har samme frihed til at slå telt op hvor som helst i Danmark, som f.eks. i Sverige, har vi stadig forskellige muligheder for at komme ud og overnatte i naturen.
På Naturstyrelsens hjemmeside oplyser de følgende om overnatningsmulighederne i statens skov- og naturområder. 

Fri teltning: I 275 udvalgte skove i hele landet må du slå dit telt op i skovbunden eller sætte hængekøje op med tarp over. Her gælder 1-2-3 reglen og du kan derfor ikke slå et stort bomuld- og tipitelt op.

Primitive overnatningspladser og shelters: På ca. 500 primitive overnatningspladser over hele landet må du overnatte i telt, under tarp eller andre typer lignede udstyr. Nogle af pladserne har også shelters og kaldes derfor af mange for Naturstyrelsens shelterpladser. Her er det altså tilladt at slå sit store bomuld- og tipitelt op. Mere om dette længere nede.

Lejrpladser: Naturstyrelsen stiller ca. 130 lejrpladser til rådighed primært for organiserede grupper og institutioner, men også for andre efter først-til-mølle-princippet, hvis pladsen ikke er booket af en gruppe. Her er det altså også tilladt at slå dit store bomuld- og tipitelt op.


OVERNATNINGSMULIGHEDER I DEN DANSKE NATUR MED GLAMPING TELT

Campingpladser

I Danmark har vi et bredt udvalg af campingpladser, der tilbyder faciliteter og tjenester til teltcampister. Du kan finde campingpladser, som har dedikerede områder til teltning og endda tilbyder benyttelse af badeværelser, køkkener, elektricitet og vaskeri. Nogle populære campingområder i Danmark er f.eks. Blåvand, Rømø, Skagen, Djursland og Bornholm.

Du kan gennem DK-CAMP.dk, som er Danmarks største bookingportal for campingpladser, gå på opdagelse blandt ca. 200 campingpladser fordelt rundt omkring i Danmark. Her kan du finde en plads, som passer til dig og dine ønsker.


Primitive overnatningspladser

Som nævnt har vi i Danmark flere primitive overnatningspladser, der tilbyder en mere rustik og naturnær campingoplevelse. En primitiv overnatningsplads er ofte anlagt med henblik på sejlende, til familier og/eller smågrupper. Disse overnatningspladser adskiller sig fra traditionelle campingpladser ved at have færre faciliteter og tilbyde et mere back-to-basic campingmiljø. På nogle af de primitive overnatningspladser kan der være opsat et eller flere shelters. Nogle kan bookes, og andre må benyttes efter først-til-mølle-princippet. Selvom shelterne er fyldt op, må du gerne slå dit telt op ved siden af. Der er ingen som har fortrinsret til disse primitive overnatningspladser. 

Reglerne for primitive overnatningspladser er som ofte:

Gratis adgang
De fleste primitive overnatningspladser i Danmark er gratis at benytte. 

Ingen reservation
Normalt fungerer primitive lejrpladser efter "først-til-mølle"-princippet. 

Begrænsede faciliteter
Det er vigtigt at være forberedt på at være selvforsynende med mad, vand og andre fornødenheder.

Opholdsperiode
De fleste steder må du overnatte op til to nætter i træk, mens andre måske tillader længere ophold. 

Bål og grill
På mange primitive overnatningspladser er det tilladt at lave bål eller bruge grill.

Leave no trace
Når du bruger primitive overnatningspladser, er det vigtigt at efterlade området i samme stand, som du fandt det. 

Derudover er din hund velkommen, dog skal den føres i snor – også på overnatningspladsen, og du må gerne lytte til eller spille musik, men ikke på en støjende måde.

Du kan via naturstyrelsen se alle overnatningsmulighederne med adresser her. 


Nationalparker og naturreservater

Danmark har flere smukke nationalparker og naturreservater såsom Nationalpark Thy og Mols Bjerge Nationalpark, hvor teltning er tilladt under visse betingelser. Vær opmærksom på de specifikke regler og retningslinjer for teltning i disse områder, da der kan være begrænsninger eller forskellige krav.

Læs mere om overnatning i Nationalpark Thy her.

Læs mere om overnatning i Mols Bjerge Nationalpark her.


Privatejede lejrpladser

Udover offentlige campingpladser er der også mange privatejede lejrpladser rundt om i Danmark. Disse kan variere i størrelse, faciliteter og atmosfære. Du kan søge efter privatejede lejrpladser i dit ønskede område for at finde en passende mulighed.

Læs mere om lejrpladser og booking her. 


Egen baghave eller privat ejendomme

Hvis du har tilladelse fra ejeren, kan du også overveje at slå dit telt op i en baghave eller på en privat ejendom eller selvfølgelig i din egen have. Brugminbaghave.dk er et landsdækkende netværk af gæstfrihed, hvor du kan finde gratis overnatning i en baghave eller i et privat naturområde i Danmark.  

Uanset hvor du vælger at slå dit telt op, er det vigtigt at overholde regler og retningslinjer for teltning i det pågældende område. Det kan være en god idé at kontakte lokale turistkontorer, campingpladser eller kommuner for at få specifikke oplysninger om teltning i det område, du er interesseret i.

 


ANBEFALEDE PRIMITIVE LEJRPLADSER

Vi har fundet 5 naturskønne steder, hvor overnatning med store bomulds- og tipitelte er tilladt.

Mols Bjerge Nationalpark, Jylland
Mols Bjerge tilbyder smukke naturomgivelser med bakkede landskaber og enestående udsigter. Der er flere primitive lejrpladser spredt rundt i nationalparken, hvor du kan slå dit store bomuldstelt op. Du kan nyde vandreture, cykling og besøge attraktioner som Kalø Slotsruin og Ebeltoft By i nærheden. Læs mere her. 

Skagen, Nordjylland 
Skagen er kendt for sine spektakulære strande og betagende landskaber. Du kan finde primitive lejrpladser langs kysten, hvor du kan slå dit store bomuldstelt op og vågne op til lyden af bølgerne. Du kan udforske Grenen, hvor Kattegat og Skagerrak mødes, besøge Skagen Museum eller nyde de maleriske solnedgange. Læs mere her. 

Thy Nationalpark, Nordjylland
Thy Nationalpark er et vidunderligt sted for naturelskere. Du kan finde primitive lejrpladser i skovområderne eller tæt på klitterne. Området er perfekt til vandreture, cykling og fuglekiggeri. Du kan også udforske Cold Hawaii, et populært sted for windsurfing og kiteboarding. Læs mere her. 

Møn, Sydsjælland
Møn er kendt for sin storslåede natur og den imponerende Møns Klint. Der er primitive lejrpladser i området, hvor du kan slå dit bomuldstelt op og nyde den fantastiske udsigt over klinterne og Østersøen. Du kan også besøge Møns Klint Naturcenter og udforske den charmerende by Stege. Læs mere her. 

Bornholm
Bornholm er en smuk ø med varieret natur, klipper og skove. Der er primitive lejrpladser rundt om øen, hvor du kan slå dit bomuldstelt op og nyde freden og roen. Du kan udforske de mange cykel- og vandrestier, besøge Hammershus Slot og opleve den unikke atmosfære i de små kystbyer som Gudhjem og Svaneke. Læs mere her. 


TIPS TIL EN VELLYKKET GLAMPINGOPLEVELSE

Vælg det rette telt
Sørg for at vælge et telt, der passer til dine behov og komfortniveau. Overvej størrelsen, materialerne og funktionerne i teltet, så det passer til dine forventninger til glampingoplevelsen. Du kan se vores udvalg af glampingtelte her. 

Skab en hyggelig atmosfære
Tilføj lidt ekstra komfort og hygge til din teltlejr. Medbring bløde tæpper, puder, lanterner, og eventuelt et lille bord og stole for at skabe en hjemlig atmosfære.

Lav en komfortabel soveplads
Invester i gode liggeunderlag eller luftmadrasser samt kvalitetssoveposer for at sikre en god nattesøvn. Husk også ekstra tæpper eller dyner, hvis det bliver koldt om natten.

Indretning og opbevaring
Organiser dit telt ved at bruge opbevaringslommer eller små hylder til dine personlige ejendele. Skab et lille område til at klæde om eller opbevare dine sko.

Madlavning og spisning
Tag et udekøkken eller grill med, så du kan tilberede måltider udendørs. Medbring også letvægtsudstyr til madlavning, tallerkener, bestik og kopper til spisning.

Vandsikkerhed
Sørg for at have rigeligt med drikkevand eller adgang til en pålidelig vandkilde.

Hygiejne
Medbring vådservietter, håndsprit og affaldsposer og respekter naturen og følg retningslinjerne for korrekt affaldshåndtering.

Underholdning
Tag spil, bøger, musik eller andre former for underholdning med til at nyde din tid i naturen. Gå på opdagelse i området, vandreture eller nyd stjernekiggeri om aftenen.

Vær forberedt på vejret
Tjek vejrudsigten inden din tur og pak passende tøj og udstyr til at håndtere forskellige vejrforhold. Sørg for at medbringe regnslag, varmt tøj og solbeskyttelse.

Respekter naturen
Vær opmærksom på at efterlade lejrpladsen i samme eller bedre stand, end da du ankom. Respekter lokale regler og beskyt naturen ved at undgå at skade planter og dyreliv.

den 27. juni 2023 // Udgivet af Regine Prein 
Glamping i det fri

Overnatning i den danske natur er en fantastisk måde at opleve det smukke landskab, som Danmark har at byde på. Når det kommer til at vælge overnatning til en udendørs oplevelse, er store bomulds- og tipitelte, også kaldet glampingtelte, blevet populære valg for mange campister, familier og naturinteresserede. Komfort er en klar nøglefaktor for mange, og her er de såkaldte glampingtelte ganske oplagte at overveje. Disse telte er kendt for deres rummelige og hyggelige, hjemlige atmosfære og ikke mindst muligheden for at sove som på et 5-stjernet hotelværelse.

Det kan dog være en udfordring at finde et egnet sted til at slå et stort bomuld- og tipitelt op, hvis ikke det skal være i egen have. Trods vi nu har 275 udvalgte skove med mulighed for fri teltning i Danmark, har vi en vigtig regel som kaldes 1-2-3 reglen. Denne regel har til formål at beskytte naturen og sikre, at campingaktiviteter ikke har en negativ indvirkning på miljøet og naturen. 1-2-3 reglen betyder, at du må overnatte ÉN nat samme sted, højst slå TO telte op sammen, og hvert telt må maksimalt kunne rumme TRE personer. Dette betyder altså, at glampingtelte ikke går ind under begrebet fri teltning.

Heldigvis er der andre løsninger, som vi vil fremhæve i dette blogindlæg. Vi har også samlet de vigtigste regler og retningslinjer for overnatning i det fri, så du er klar til at tage af sted på tur med det samme. Til sidst har vi udvalgt 5 unikke steder, der er perfekt til ture med telt, og vi har fundet vores bedste tips frem til at skabe en hyggelig atmosfære på turen.

GENERELLE REGLER OG RETNINGSLINJER 

Når det kommer til overnatning i det fri i Danmark, er der visse generelle regler og retningslinjer, der skal følges for at sikre en sikker og ansvarlig oplevelse. Vi har samlet nogle af de vigtigste punkter, som du bør overholde samtidig med, at du bruger din sunde fornuft.

Møbler og ovne

Respekter naturen
Uanset hvilket telt du slår op, er det vigtigt at respektere naturen og miljøet omkring dig. Undgå at forstyrre dyrelivet og beskadige træer, buske og lignende. OG husk altid at tag alt affald med dig og at efterlade naturen ren og uberørt.

Soveposer og liggeunderlag

Brandregler
I Danmark er det vigtigt at følge brandreglerne for at forhindre skovbrande eller andre brandrelaterede farer. Undersøg lokale restriktioner og forbud mod åben ild og grill, især i tørre perioder. Respekter de afmærkede områder og brug eventuelle dedikerede bålpladser eller grillfaciliteter på pladsen.

Tarps

Opholdsperioder
Der kan være regler for, hvor længe du kan blive på en bestemt campingplads eller et specifikt område. Nogle områder tillader kun kortvarige ophold, f.eks. én nat, mens andre kan tillade længere ophold. Undersøg de specifikke regler og retningslinjer for det område, du planlægger at besøge.

Værktøj og tilbehør

Tilladelser og krav
Visse områder eller campingpladser kan kræve tilladelser eller have særlige krav til overnatning i store bomulds- og tipitelte. Dette kan omfatte behovet for at reservere eller betale for pladsen på forhånd eller ansøge om tilladelse fra relevante myndigheder. Det er vigtigt at undersøge og følge disse krav for at undgå problemer under din campingtur.

Route Range

OVERNATNINGSMULIGHEDER I DEN DANSKE NATUR   

Selvom vi ikke har samme frihed til at slå telt op hvor som helst i Danmark, som f.eks. i Sverige, har vi stadig forskellige muligheder for at komme ud og overnatte i naturen.
På Naturstyrelsens hjemmeside oplyser de følgende om overnatningsmulighederne i statens skov- og naturområder. 

Fri teltning: I 275 udvalgte skove i hele landet må du slå dit telt op i skovbunden eller sætte hængekøje op med tarp over. Her gælder 1-2-3 reglen og du kan derfor ikke slå et stort bomuld- og tipitelt op.

Primitive overnatningspladser og shelters: På ca. 500 primitive overnatningspladser over hele landet må du overnatte i telt, under tarp eller andre typer lignede udstyr. Nogle af pladserne har også shelters og kaldes derfor af mange for Naturstyrelsens shelterpladser. Her er det altså tilladt at slå sit store bomuld- og tipitelt op. Mere om dette længere nede.

Lejrpladser: Naturstyrelsen stiller ca. 130 lejrpladser til rådighed primært for organiserede grupper og institutioner, men også for andre efter først-til-mølle-princippet, hvis pladsen ikke er booket af en gruppe. Her er det altså også tilladt at slå dit store bomuld- og tipitelt op.


OVERNATNINGSMULIGHEDER I DEN DANSKE NATUR MED GLAMPING TELT

Campingpladser

I Danmark har vi et bredt udvalg af campingpladser, der tilbyder faciliteter og tjenester til teltcampister. Du kan finde campingpladser, som har dedikerede områder til teltning og endda tilbyder benyttelse af badeværelser, køkkener, elektricitet og vaskeri. Nogle populære campingområder i Danmark er f.eks. Blåvand, Rømø, Skagen, Djursland og Bornholm.

Du kan gennem DK-CAMP.dk, som er Danmarks største bookingportal for campingpladser, gå på opdagelse blandt ca. 200 campingpladser fordelt rundt omkring i Danmark. Her kan du finde en plads, som passer til dig og dine ønsker.


Primitive overnatningspladser

Som nævnt har vi i Danmark flere primitive overnatningspladser, der tilbyder en mere rustik og naturnær campingoplevelse. En primitiv overnatningsplads er ofte anlagt med henblik på sejlende, til familier og/eller smågrupper. Disse overnatningspladser adskiller sig fra traditionelle campingpladser ved at have færre faciliteter og tilbyde et mere back-to-basic campingmiljø. På nogle af de primitive overnatningspladser kan der være opsat et eller flere shelters. Nogle kan bookes, og andre må benyttes efter først-til-mølle-princippet. Selvom shelterne er fyldt op, må du gerne slå dit telt op ved siden af. Der er ingen som har fortrinsret til disse primitive overnatningspladser. 

Reglerne for primitive overnatningspladser er som ofte:

Gratis adgang
De fleste primitive overnatningspladser i Danmark er gratis at benytte. 

Ingen reservation
Normalt fungerer primitive lejrpladser efter "først-til-mølle"-princippet. 

Begrænsede faciliteter
Det er vigtigt at være forberedt på at være selvforsynende med mad, vand og andre fornødenheder.

Opholdsperiode
De fleste steder må du overnatte op til to nætter i træk, mens andre måske tillader længere ophold. 

Bål og grill
På mange primitive overnatningspladser er det tilladt at lave bål eller bruge grill.

Leave no trace
Når du bruger primitive overnatningspladser, er det vigtigt at efterlade området i samme stand, som du fandt det. 

Derudover er din hund velkommen, dog skal den føres i snor – også på overnatningspladsen, og du må gerne lytte til eller spille musik, men ikke på en støjende måde.

Du kan via naturstyrelsen se alle overnatningsmulighederne med adresser her. 


Nationalparker og naturreservater

Danmark har flere smukke nationalparker og naturreservater såsom Nationalpark Thy og Mols Bjerge Nationalpark, hvor teltning er tilladt under visse betingelser. Vær opmærksom på de specifikke regler og retningslinjer for teltning i disse områder, da der kan være begrænsninger eller forskellige krav.

Læs mere om overnatning i Nationalpark Thy her.

Læs mere om overnatning i Mols Bjerge Nationalpark her.


Privatejede lejrpladser

Udover offentlige campingpladser er der også mange privatejede lejrpladser rundt om i Danmark. Disse kan variere i størrelse, faciliteter og atmosfære. Du kan søge efter privatejede lejrpladser i dit ønskede område for at finde en passende mulighed.

Læs mere om lejrpladser og booking her. 


Egen baghave eller privat ejendomme

Hvis du har tilladelse fra ejeren, kan du også overveje at slå dit telt op i en baghave eller på en privat ejendom eller selvfølgelig i din egen have. Brugminbaghave.dk er et landsdækkende netværk af gæstfrihed, hvor du kan finde gratis overnatning i en baghave eller i et privat naturområde i Danmark.  

Uanset hvor du vælger at slå dit telt op, er det vigtigt at overholde regler og retningslinjer for teltning i det pågældende område. Det kan være en god idé at kontakte lokale turistkontorer, campingpladser eller kommuner for at få specifikke oplysninger om teltning i det område, du er interesseret i.

 

ANBEFALEDE PRIMITIVE LEJRPLADSER

Vi har fundet 5 naturskønne steder, hvor overnatning med store bomulds- og tipitelte er tilladt.

Mols Bjerge Nationalpark, Jylland
Mols Bjerge tilbyder smukke naturomgivelser med bakkede landskaber og enestående udsigter. Der er flere primitive lejrpladser spredt rundt i nationalparken, hvor du kan slå dit store bomuldstelt op. Du kan nyde vandreture, cykling og besøge attraktioner som Kalø Slotsruin og Ebeltoft By i nærheden. Læs mere her. 

Skagen, Nordjylland 
Skagen er kendt for sine spektakulære strande og betagende landskaber. Du kan finde primitive lejrpladser langs kysten, hvor du kan slå dit store bomuldstelt op og vågne op til lyden af bølgerne. Du kan udforske Grenen, hvor Kattegat og Skagerrak mødes, besøge Skagen Museum eller nyde de maleriske solnedgange. Læs mere her. 

Thy Nationalpark, Nordjylland
Thy Nationalpark er et vidunderligt sted for naturelskere. Du kan finde primitive lejrpladser i skovområderne eller tæt på klitterne. Området er perfekt til vandreture, cykling og fuglekiggeri. Du kan også udforske Cold Hawaii, et populært sted for windsurfing og kiteboarding. Læs mere her. 

Møn, Sydsjælland
Møn er kendt for sin storslåede natur og den imponerende Møns Klint. Der er primitive lejrpladser i området, hvor du kan slå dit bomuldstelt op og nyde den fantastiske udsigt over klinterne og Østersøen. Du kan også besøge Møns Klint Naturcenter og udforske den charmerende by Stege. Læs mere her. 

Bornholm
Bornholm er en smuk ø med varieret natur, klipper og skove. Der er primitive lejrpladser rundt om øen, hvor du kan slå dit bomuldstelt op og nyde freden og roen. Du kan udforske de mange cykel- og vandrestier, besøge Hammershus Slot og opleve den unikke atmosfære i de små kystbyer som Gudhjem og Svaneke. Læs mere her. 


TIPS TIL EN VELLYKKET GLAMPINGOPLEVELSE

Vælg det rette telt
Sørg for at vælge et telt, der passer til dine behov og komfortniveau. Overvej størrelsen, materialerne og funktionerne i teltet, så det passer til dine forventninger til glampingoplevelsen. Du kan se vores udvalg af glampingtelte her. 

Skab en hyggelig atmosfære
Tilføj lidt ekstra komfort og hygge til din teltlejr. Medbring bløde tæpper, puder, lanterner, og eventuelt et lille bord og stole for at skabe en hjemlig atmosfære.

Lav en komfortabel soveplads
Invester i gode liggeunderlag eller luftmadrasser samt kvalitetssoveposer for at sikre en god nattesøvn. Husk også ekstra tæpper eller dyner, hvis det bliver koldt om natten.

Indretning og opbevaring
Organiser dit telt ved at bruge opbevaringslommer eller små hylder til dine personlige ejendele. Skab et lille område til at klæde om eller opbevare dine sko.

Madlavning og spisning
Tag et udekøkken eller grill med, så du kan tilberede måltider udendørs. Medbring også letvægtsudstyr til madlavning, tallerkener, bestik og kopper til spisning.

Vandsikkerhed
Sørg for at have rigeligt med drikkevand eller adgang til en pålidelig vandkilde.

Hygiejne
Medbring vådservietter, håndsprit og affaldsposer og respekter naturen og følg retningslinjerne for korrekt affaldshåndtering.

Underholdning
Tag spil, bøger, musik eller andre former for underholdning med til at nyde din tid i naturen. Gå på opdagelse i området, vandreture eller nyd stjernekiggeri om aftenen.

Vær forberedt på vejret
Tjek vejrudsigten inden din tur og pak passende tøj og udstyr til at håndtere forskellige vejrforhold. Sørg for at medbringe regnslag, varmt tøj og solbeskyttelse.

Respekter naturen
Vær opmærksom på at efterlade lejrpladsen i samme eller bedre stand, end da du ankom. Respekter lokale regler og beskyt naturen ved at undgå at skade planter og dyreliv.

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?