Grand Canyon

Bass Mosquito Single Hammock

Prismatch Læs mere
DKK 299,- DKK 449,-
EUR 40,05 EUR 60,14

Bass Mosquito Single Hammock

Varenr:360028
DKK 299,- DKK 449,-
EUR 40,05 EUR 60,14
Vælg farveStorm

Beskrivelse

Er du klar til eventyr med overnatning i det fri? Alt, hvad du skal bruge for at anvende hængekøjen er inkluderet i pakkeposen - undtagen de to træer til at hænge den fra!

Denne lette og kompakte Bass Mosquito Single Hammock er udstyret med fastsyet myggenet med lang lynlåsåbning, så du ligger godt beskyttet mod myg og andre irriterende bæster, der kan forstyrre middagsluren eller nattesøvnen.

Med sin lille pakkevolumen i egen integrerede pakkepose på kun 12 x 19 cm. og en vægt på kun 650 gram er den nem at tage med dig overalt, hvor du går. Når hængekøjen så er hængt op, fungerer pakkeposen som praktisk udstyrslomme.

Bass Mosquito Hammock Single måler 270 x 150 cm, er godkendt op til 150 kg. og leveres med et sæt karabinetter, 2 stk. ophængningsremme á 2,5 meter, fikseringssnor til myggenet og et sæt smidige rørmuffer til beskyttelse af træerne, hvor de vil beskytte barken mod grimme snitsår.

De fleste kender det danske Nordisk for deres eksklusive bomuldstelte og de robuste og gennemførte fjeldtelte og soveposer. Men under navnet Grand Canyon fremstiller de en række prisgunstige produkter, hvor der er sparet på materialevalg og detaljer, men hvor kvaliteten stadig er på et fornuftigt niveau. Kvalitetsmæssigt må de dog ikke sammenlignes med Nordisk’ egne produkter, der er udviklet til langt mere krævende brug.

Grand Canyons produkter er således ikke udviklet til hyppigt eller hårdt brug, men til campingbrug eller til den årlige kanotur, er det oplagte alternativer til de dyrere mærker.

 

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Længde: 270 cm
Bredde: 150 cm
Pakkevolumen, diameter: 12 cm
Pakkevolumen, længde: 19 cm
Maks belastning : 150 kg
Pakkepose: Inkluderet
Myggenet: Ja
Vægt: 660 g
Parachute Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch