Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Midnight Blue
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Klättermusen

Asynja Jacket

Asynja Jacket

Varenr:10651M
Vælg farveMidnight Blue
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Vi har længe efterspurgt et lidt lettere sommeralternativ til den meget populære Allgrön 2.0 Jacket, og nu er det med denne bæredygtige Asynja Jacket endelig en realitet! En fuldblods skaljakke, som sammenpakket i egen sidelomme ikke optager megen plads i hverken dagturs- eller vandrerygsækken, og som samtidig er blandt de mest åndbare og absolut letteste trelags skaljakker, der til dato er fremstillet!

Denne gennemførte Asynja Jacket er udviklet med henblik på de mest krævende aktiviteter, hvor maksimal åndbarhed og 100% beskyttelse mod vind og vejr er påkrævet, og hvor den beskyttende yderbeklædning skal veje og fylde mindst muligt. Materialet er som nævnt en trelags konstruktion, altså med yderside, membran og beskyttende inderside lamineret sammen i én og samme slidstærke metervare.

Den meget lækre Asynja Jacket, som selvfølgelig udelukkende er fremstillet af genindvundet nylon, er således Klättermusens bud på en let, strækbar og uhyre smidig trelags skaljakke, som er det oplagte valg til primært alle de ture i sommerhalvåret, hvor der er risiko for, at himlen åbner sine sluser, men selvfølgelig kan den også bruges som skaljakke den resterende del af året.

I lighed med Allgrön 2.0 Jacket er her tale om en blød og yderst smidig skaljakke, der ikke står tilbage for soft shell'ens åndbare og strækbare egenskaber. Og endvidere en jakke, der i materialevalg og produktion belaster miljøet minimalt!

Den meget lave vægt og charmerende lille pakkevolumen opnås dels gennem den perfekte skæring af jakken og så gennem brugen af det fantastiske 3L Cutan Light af 100% genindvundet og Bluesign -certificeret nylon, hvor der er pålamineret en nyudviklet membran, der sikrer fuldkommen vindtæthed, vandtæthed og god åndbarhed. Membranen er uhyre strækbar, hvilket kommer til sin ret i denne strækbare jakke, hvor det ikke kun er enkelte paneler, men hele jakken, der er strækbar. Og jakken føles virkelig så behagelig, at det bliver svært at trække i en traditionel, stiv skaljakke, når man først har prøvet denne Asynja Jacket!

Dette både bløde, lydløse og meget slidstærke tekstil vejer blot 103 gram/m2, hvilket får en størrelse medium ned på kun 347 gram. Den lave vægt kombineret med materialets beskaffenhed får det til at virke som, man har iført sig en robust soft-shell, snarere end et beskyttende skallag.

Grundet metervarens strækbare egenskaber er Klättermusen Asynja Jacket skåret med et kropsnært snit, som ingenlunde føles hæmmende. Denne fænomenale skæring resulterer desuden i langt færre syninger, end det normalt er tilfældet med jakker af denne type. Ærmerne er diffentialskåret og forlænget på bagsiden af håndryggen for bedre pasform. For at få en ordentlig lukning omkring håndleddet er ærmeafslutningen udstyret med en ikke mindre end genial, elastisk sammenlukning, der nemt betjenes med én hånd. Indvendigt i manchetterne er der placeret et panel af blødt mikrofiber, som både højner komforten og som samtidig forhindrer regnvandet i at løbe ind i ærmet. En specielt let regulerbar sammensnøring findes nederst i hver side, og da frontstykket er skåret meget kropsnært, er det kun bagstykket, der snøres sammen.

Den meget velsiddende hætte, der snildt rummer en klatre- eller cykelhjelm, er fuldt indstillelig og udstyret men tilpas dyb og afstivet skygge, som forhindrer regnvandet i at løbe ned i ansigtet - ganske fikst!

De to frontlommer åbnes med pålidelige og letløbende YKK Vislon -lynlåse, som er forsynet udvendig stormflap, der effektivt holder regnen ude. Disse velplacerede stiklommer på fronten er udstyret med en foring af strækbart net, der sørger for maksimal ventilation, når lommerne åbnes. Og som nævnt kan den ene vrangvendes og bruges som pakkepose til jakken, hvis den skal fylde mindst muligt i rygsækken.

Der er vandtætte stormflapper både for og bag den skrå YKK Vislon -frontlynlås (den forreste stormflap er afstivet), hvilket holder både vind og vand ude. Disse specielle YKK -lynlåse er i øvrigt meget pålidelige og nemme at betjene - også under krævende vinterbrug! Den skrå lynlåskonstruktion maksimerer de vandtætte egenskaber og sikrer, at lynlåsen ikke kommer i karambolage med hagepartiet. Derudover er den indvendige stormflap øverst foret med blødt velour-fleece, der føles blødt og behageligt mod huden.

Således er Asynja Jacket en fantastisk gennemført, aldeles velsiddende og meget let jakke, som sin lave vægt til trods har en slidstyrke, som gør, at den kan bruges til langt de fleste og krævende aktiviteter i det fri.

I den nordiske mytologi er en asynje en gudinde af aseslægten, altså en kvindelig as.

Læs mere om Klättermusen her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Konstruktion: 3-lags
Materiale, vægt pr. m2 (gram): 103 gram
Membran: 3-Layer Cutan®
Forstærkning: WindStretch™
Hætte: Med
Vandsøjletryk: ≥ 20.000mm
Materiale: Kunstfibre
Vægt: 382 g
Materiale:
Recycled Polyamide

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Kilde: Klättermusen

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?