Beskrivelse

Black Diamond Angle er en slagbolt med et vertikal hul på et horisontalt buet sværd. Navnet kommer af, at denne bolt basalt set er et bøjet stykke stål. Alle Black Diamonds Angle slagbolte, er af typen "progression piton" og ikke at forveksle med en "safety piton" som kan klare større belastninger.

Angle 1 har et nemt indklipningspunkt der ved de større modeller er fæstnet med en bolt. Angles er længere og kraftigere end Lost Arrow og er med det vinklede design optimal ved revner og sprækker, hvor sikringen hamres fast, så de sidder urokkeligt fast. Angles kan bruges ved standplads og overnatning, da de har et stort overfladeareal.

Alle Black Diamonds Angles er lavet i et passivt fjederdesign hvor man udnytter metallets hårdhed, og kan klare en belastning på 12,5 kN. Angles bliver med en hammer slået fast så de sidder i spænd.

Black Diamond Angles leveres enkeltvis

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

CE-godkendt: Ja
UIAA-godkendt: Ja
Bredde : 31,7 mm
Længde : 143 mm
Vægt: 76 g
Steel

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Kilde: Black Diamond

Lagerstatus

Prismatch