Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Columbia

Ampli-Dry II Shell Jacket

Ampli-Dry II Shell Jacket

Varenr:2071061
Vælg farveBlack
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Produktegenskaber

Blød og lækker regnjakke i bæredygtigt materiale
4-vejs strækbart materiale for øget bevægelsesfrihed
Vandtæt og åndbar Omni-Tech™ -membran
Kan pakkes væk i egen stiklomme
Justerbar hætte med snoretræk og udluftning under armene
Justerbare manchetter og sammensnøring nederst i hver side

Beskrivelse

Ampli-Dry II Shell Jacket fra Columbia Sportswear er med sine blot 376 gram (str. medium) en både uhyre let og teknisk skaljakke, som sammenpakket fylder ganske lidt at have med i rygsækken.

Ampli-Dry II Shell Jacket er en såkaldt 2,5-lags jakke, fremstillet med den vandtætte og åndbare Omni-Tech membran og et ydermateriale af en 4-vejs strækbar og 100% genindvundet polyester, som i den grad øger både komfort og bevægelsesfrihed. Dette materiale har desuden en dejlig blød og smidig overflade og er ekstra tætvævet for at øge slidstyrken og smudsresistensen. Åndbarheden er høj og på indersiden er selve Omni-Tech membranen belagt med delikate prints, der beskytter membranen og nedsætter friktionen mellem regnjakken og det isolerende tøjlag.

På fronten er Ampli-Dry II Shell Jacket forsynet med brystlomme og et par velplacerede stiklommer, som entreres gennem vandresistente lynlåse, og hvor den luftige mesh-foring giver mulighed for ekstra ventilation. Og fikst er det, jakken kan pakkes væk i den ene af disse lommer, så den fylder minimalt i rygsækken.

Frontlynlåsen er af den vandresistente AquaGuard-type fra YKK, og ved højt aktivitetsniveau vil du sætte pris på de regulerbare ventilationsåbninger under armene, som sikrer det rette klima under jakken ved skiftende aktiviteter.

Den velsiddende hætte er ved hjælp af enhåndsjusterbare snorelukninger i hver side og sammensnøring i nakken fuld justerbar i alle tre dimensioner, og så er hætten udstyret med en tilpas dyb skygge, som effektivt skærmer af for den kolde vind og piskende regn.

Ærmeafslutningerne reguleres med Velcro-lukninger og i hver side nederst snøres jakken sammen med elastiske snorelukninger, så regnvand og den kolde vind effektivt holdes på den rigtige side af jakken. Derudover er jakken skåret med lidt ekstra længde på bagstykket, så den ikke sniger sig op, når du bukker dig.

Så mangler du en meget let, kompakt og meget alsidig regnjakke (som samtidig ikke sprænger budgettet) til de forskellige eventyr i det fri såvel som den krævende hverdag, bør du i sandhed kigge nærmere på denne Ampli-Dry II Shell Jacket fra Columbia Sportswear!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Modelhøjde: 185 cm
Modellen bruger størrelse: Medium
Konstruktion: 2,5-lags
Vandtæt membran: Ja
Antal lommer: 3
Pasform: Regular fit
Membran: Omni-Tech™
Hætte: Med
Materiale: Kunstfibre
Vægt: 376 g
Materiale:
100% Polyester

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?