Produktet er tilføjet kurven
Klättermusen

Algir Small Accessory Bag

Beskrivelse

Selvfølgelig fremstillet af genindvundet nylon, er denne superlette Algir Small Accessory Bag med sine blot 52 gram den perfekte løsning, når du vil have organiseret eller have nem og hurtig adgang til de medbragte småting på alle turene i det fri.

Ydermere gør den aftagelige og justerbare snor det muligt at hænge lommen om halsen eller over skulderen, så den til hverdag kan bruges som praktisk sling bag. Alternativt kan den ved hjælp af de elegante pindelåse af smukt forarbejdet aluminium fastgøres på din Klättermusen-rygsæk i de dertil fastgjorte hulbånd på rygsækken.

Algir Small Accessory Bag måler 188 x 147 mm. og er fremstillet af let, slidstærkt og Bluesign -certificeret genbrugsnylon, som på bagsiden har fået en PU-belægning for at gøre materialet vejrresistent.

Lommen entreres gennem robust lynlås og på fronten er der fundet plads til en lynlåslukket mesh-lomme, som giver nem adgang til de småting, man hurtigt skal kunne komme til. 

Læs mere om Klättermusen her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Højde: 14,7 cm
Bredde: 18,8 cm
Vægt: 52 g
Materiale:
100% Genanvendt nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Kilde: Klättermusen

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?