Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Beige
Nordisk

Alfheim 12.6 Technical Cotton, 6-Personers Tipitelt

Alfheim 12.6 Technical Cotton, 6-Personers Tipitelt

Varenr:142013
Vælg farveBeige

Beskrivelse

Oplev teltet virtuelt >>>

En meget lækker og robust lavvu i et formidabelt materiale!

Dette Alfheim 12.6 Technical Cotton, 6-Personers Tipitelt er med sit grundareal på 12,6 m2 og sin klassiske tipi-facon det helt ideelle telt, hvis familien eller en gruppe på op til 6 personer skal bruge et ekstra rummeligt og særdeles velventileret telt fx på de varme sommerture, men så sandelig også til krævende vinterbrug!

Alfheim 12.6 Technical Cotton, 6-Personers Tipitelt er, som navnet antyder, nemlig fremstillet af det fantastiske Technical Cotton, som er en fantastisk bomuld/polyesterblanding, hvor alle sejl er sat ind for at komme kondensproblemerne til livs og gøre indeklimaet optimalt - også når sommerturen går mod det sydlige Europa! Og så holder dette rivstærke og på ydersiden specialbehandlede materiale samtidig forbavsende meget vand ude, da det dels - som nævnt - er behandlet på ydersiden og da tekstilet dels har nogle nærmest fortættende egenskaber, når det bliver vådt. Men den store fordel ved denne dug er, at det giver et langt, langt bedre indeklima og minimal kondensdannelse, sammenlignet med de traditionelle telte! Desuden er metervaren mere UV / UVA-resistent end nylon og traditionelt polyester - det kan altså tåle eksponering af solens stråler i længere tid end et nylonoversejl uden at falme og mørne. Alle spidsbelastningspunkterne såsom bardun- og pløkfæste er ekstra forstærkede med en kraftig kile. Den justerbare tophat (som kan reguleres indefra) på toppen af oversejlet sørger for den fornødne ventilation og luftgennemstrømning. Bag denne tophat er der naturligvis myggenet, så krybet ikke finder ind i teltet. Nedenstående film viser, hvordan det større Alfheim 19.6 rejses, men fremgangsmåden er helt den samme for denne Alfheim 12.6 Technical Cotton, 6-Personers Tipitelt.

Alfheim 12.6 Technical Cotton, 6-Personers Tipitelt rejses altså nemt og hurtigt ved hjælp af en enkelt midterstang af en både stærk og let aluminiumslegering. Teltet har en udvendig højde på 275 cm. og en diameter på 400 cm. og er nemt at komme ind og ud af, takket været den omvendt T-formede lynlås i store indgangsdør med bagvedliggende myggenet.

Nordisk Alfheim 12.6 Technical Cotton, 6-Personers Tipitelt kan selvfølgelig bruges alene, men suppler eventuelt med den passende Alfheim 12.6 Zip-In Floor for at få en helt tæt overgang mellem telt og bund. Og så kan du efterfølgende overveje sovekabinen, Alfheim 12.6 Cabin, hvis du gerne vil adskille soverummet fra opholdsrummet.

De kraftige V-pløkke af hærdet aluminium er perforeret for at give et bedre bid i bløde og porøse underlag, og teltet leveres selvfølgelig i en meget praktisk pakkepose, som gør det nemt og hurtigt at både pakke ud og pakke sammen.

En meget lækker lavvu med et stort anvendelsesområde - året rundt!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Produktfamilie: Spirit
Grundareal : 12,6
Antal bærende stænger: 1
Antal sovende personer: 6
Vandsøjletryk, oversejl : 350 mm
Vægt, kategori: 10+ kg
Myggenet: Ja
Pakkevolumen, diameter: 32 cm
Pakkevolumen, længde: 99 cm
Højde: 275 cm
Type: Lavvu
Vægt: 13400 g
Oversejl:
Technical Cotton™
Stænger:
Aluminum alloy

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?