Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Indigo Blue/Iron Grey
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Fjällräven

Abisko Trekking Tights Pro Dame

Abisko Trekking Tights Pro Dame

Varenr:84771
Vælg farveIndigo Blue/Iron Grey
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

De bliver mere og mere populært at vandre i tætsiddende og strækbare tights, for komforten er høj og bevægelsesfriheden aldeles uhæmmet.

Disse Abisko Trekking Tights Pro Dame er Fjällrävens endog meget fine bud på sådan et par tights. De er fremstillet primært af et relativt tyndt og meget strækbart materiale, som mestendels er fremstillet af genindvundet polyester, og på knæ og bagdel er tightsene forstærket med det et ligeledes strækbart og meget slidstærk og vandafvisende Cordura Stretch, så du får bedst mulig beskyttelse, når du knæler eller sætter dig på stenene eller den fugtige jord.

Selvom her er tale om et par tights, er Abisko Trekking Tights Pro Dame alligevel udstyret med en række praktiske detaljer, som vi kender fra de klassiske trekkingbukser, nemlig en praktisk lårlomme på hver side, hvoraf den ene er med overlappende flaplukning, så indholdet ikke dratter ud. Disse lommer er vinklet så tilpas meget, at de er nemme at tilgå, når du bevæger dig igennem terrænet. Endvidere er der elastisk sammensnøring i taljen, og den 7/8 benlængde passer perfekt sammen med vandresokkerne og -støvlerne.

Den indsyede kile i skridtet og de strækbare flatlock-sømme med flad profil minimerer risikoen for, at tightsene sidder og gnaver.

Og således er Abisko Trekking Tights Pro Dame de helt oplagte tights til både klatring og alle former for trekking i bjergene og andet krævende terræn. Den tætsiddende pasform gør desuden, at de ikke fylder meget under et par regnbukser, når vejret og forholdene kræver det.

Ideen, der startede en national bevægelse

Efter moden overvejelse har vi valgt at tage det gamle, hæderkronede Fjällräven tilbage i vort sortiment. Først og fremmest fordi, deres produktlinje de senere år er blevet meget interessant, bl.a. med deres flotte retro-design på en række produkter, men også fordi deres beklædning i den legendariske G-1000 og de klassiske bomuldsskjorter fortsat er efterspurgt - og med god grund!

Historien om Fjällräven starter tilbage i 1950, hvor Åke Nordin - en ung knægt på 14 år fra Örnsköldvik i Nordsverige med stor interesse for friluftsliv - ville begive sig på en længere fjeldvandring. Han havde dog store problemer med datidens rygsække, da de føltes som små, pæreformede tasker med et for ringe bæresystem, hvor for meget af vægten sad som en byrde lige over bagdelen.

Den unge Åke tog sagen i egen hånd og byggede en ramme af træ, der gav en langt bedre aflastning og vægtfordeling, således bærekomforten dels blev langt bedre og dels gjorde det muligt at bære tungere oppakning.

De følgende år fik flere og flere øjnene op for denne rammerygsæks fortræffeligheder, og til sidst blev behovet så stort, at Åke Nordin i 1960 startede virksomheden, der blev døbt Fjällräven. Firmanavnet skyldtes Åkes store beundring for det lille rovdyr, der lever på de barske, svenske fjelde og som tilpasser sig naturens luner og årstidernes skiften.

Det startede i et lille kælderrum i Örnsköldvik, men i dag har Fjällräven markedsandele i det meste af verden. Og grundideen er den samme som den var for snart 50 år siden, nemlig at kunne tilbyde funktionel beklædning og udstyr, der gør oplevelserne på turene i det fri større.

Og stedse arbejder Fjällräven på nye innovative designløsninger, forbedrede materialer og i det hele taget med fokus på funktionalitet og lav vægt. Alle faktorer, der giver dig større frihed, når du færdes i det fri.

Se vort udvalg af Fjällräven her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Antal lommer: 2
Pasform: Next to skin fit
Materiale: Kunstfibre
Vægt: 245 g
Bukselængde: Almindelig
Lommer, placering: Lårlommer
Benafslutning: Fast elastik
Kvalitet: Mellem
Pasform, bukser: Tight
Stretch, bukser: Hele buksen
Talje, Bukser: Høj
Materiale:
Recycled Polyester
Knæ / Bagdel:
Cordura® Stretch

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx. skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Fjällräven

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?