Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Patina Green
Fjällräven

Abisko Hike 35 S/M

Abisko Hike 35 S/M

Varenr:27224
Vælg farvePatina Green

Produktegenskaber

Bæredygtigt materialevalg af 100% genanvendt nylon
Højdejusterbart og meget velsiddende bæresystem
Adgang til hovedrum gennem toppen eller fronten
Højdejusterbart låg med elastiksnor og to lynlåslommer
Fastgørelsespunkt på front til vandrestave eller isøkse

Beskrivelse

Den meget velsiddende Abisko Hike 35 S/M fra Fjällräven er kendetegnet ved det tidløse og simple design i en klassisk Fjällräven-stil.

Rygsækken er med sin volumen på 35 liter meget alsidig, og da den er fremstillet af 100% genindvundet og slidstærkt 210 denier nylon, er den samtidig meget solid.

Abisko Hike 35 S/M er en såkaldt toploader, altså en rygsæk, som primært entreres gennem et højdejusterbart låg, som kan hæves og sænkes afhængigt af volumen af det medbragte udstyr. Men den let tilgængelige frontindgang gør det også muligt at komme til sit udstyr i den midterste eller nederste del af rygsækken, uden at skulle kæmpe sig igennem hele oppakningen. Med sin grundvolumen på 35 liter har rygsækken som nævnt et meget bredt anvendelsesområde, hvad enten der er tale om krævende dagture på vinterfjeldet eller ture med en enkelt eller to overnatninger på sommerens vandreture.

Bæresystemet er højdejusterbart, og grundet den velpolstrede og velventilerede ryg og de velformede skulderremme er rygsækken meget behagelig at bære. Skulderremmene er forsynet med topstrammere og samles over brystet med et stikspænde, som samtidig fungerer som nødfløjte. Det brede og meget velsiddende hoftebælte holder rygsækken godt fikseret på ryggen og giver god aflastning, og lynlåslommerne på hoftebæltet er oplagte til mobiltelefonen, snacks og andre fornødenheder, man lige vil have ved hånden.

Foruden hovedrummet på 35 liter (som i øvrigt gemmer på et par praktiske stiklommer til fx termoflasken og andet, man gerne vil have adskilt fra den øvrige oppakning), er der både ind- og udvendigt på låget fundet plads til lynlåslukkede lommer til de medbragte ting og sager, man nemt skal kunne komme til. På toppen af låget findes en justerbar elastiksnor, som er praktisk til enten regntøj, det våde håndklæde eller sandalerne.

Kompressionsremmene på siderne og under låget minimerer volumen og holder vægten tæt ind til ryggen, og på begge sider er rygsækken forsynet med en justerbar stiklomme til drikkeflaskerne, så de er nemme at komme til. Praktiske udstyrsløkker (som kan gemmes væk, når de ikke er i brug) til fx isøkse eller trekkingstave er der selvfølgelig også fundet plads til.

Fjällräven Abisko Hike 35 S/M er forberedt til drikkesystem, og skulle du på turen bliver mødt med tunge regnbyger, vil du sætte pris på det medfølgende regnslag i synlig signalfarve, som holder indholdet i rygsækken tørt.

En rigtig lækker og slidstærk rygsæk i et meget vellykket design.

Ideen, der startede en national bevægelse
Efter moden overvejelse har vi valgt at tage det gamle, hæderkronede Fjällräven tilbage i vort sortiment. Først og fremmest fordi, deres produktlinje de senere år er blevet meget interessant, bl.a. med deres flotte retro-design på en række produkter, men også fordi deres beklædning i den legendariske G-1000 og de klassiske bomuldsskjorter fortsat er efterspurgt - og med god grund! 

Historien om Fjällräven starter tilbage i 1950, hvor Åke Nordin - en ung knægt på 14 år fra Örnsköldvik i Nordsverige med stor interesse for friluftsliv - ville begive sig på en længere fjeldvandring. Han havde dog store problemer med datidens rygsække, da de føltes som små, pæreformede tasker med et for ringe bæresystem, hvor for meget af vægten sad som en byrde lige over bagdelen.

Den unge Åke tog sagen i egen hånd og byggede en ramme af træ, der gav en langt bedre aflastning og vægtfordeling, således bærekomforten dels blev langt bedre og dels gjorde det muligt at bære tungere oppakning.

De følgende år fik flere og flere øjnene op for denne rammerygsæks fortræffeligheder, og til sidst blev behovet så stort, at Åke Nordin i 1960 startede virksomheden, der blev døbt Fjällräven. Firmanavnet skyldtes Åkes store beundring for det lille rovdyr, der lever på de barske, svenske fjelde og som tilpasser sig naturens luner og årstidernes skiften. 

Det startede i et lille kælderrum i Örnsköldvik, men i dag har Fjällräven markedsandele i det meste af verden. Og grundideen er den samme som den var for snart 50 år siden, nemlig at kunne tilbyde funktionel beklædning og udstyr, der gør oplevelserne på turene i det fri større.

Og stedse arbejder Fjällräven på nye innovative designløsninger, forbedrede materialer og i det hele taget med fokus på funktionalitet og lav vægt. Alle faktorer, der giver dig større frihed, når du færdes i det fri.

Se vores udvalg af Fjällräven her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen, kategori: 31-40 liter
Højde: 60 cm
Bredde: 28 cm
Dybde: 20 cm
Volumen: 35 liter
Bæresystem: Aluminiumsramme, Polstret rygpanel
Ryg: Justerbar
Ryglængde : 43 - 49 cm
Sidelommer: Ja
Regnslag: Inkluderet
Drikkesystem: Forberedt
Anbefalet brug: Vandring
Produktfamilie: Abisko
Vægt: 1400 g
Materiale:
210 D Ripstop Nylon
Indermateriale:
100% Polyamid

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx. skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Fjällräven

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?