Produktet er tilføjet kurven
Fjällräven

Abisko Friluft 35 S/M

Abisko Friluft 35 S/M

Varenr:23200239
Vælg farveNavy

Produktegenskaber

Fremstillet af 210D genanvendt ripstop-nylon med en 1500 mm PU-coating
Forstærket bund i 500D genanvendt nylon og indermateriale af 100% genanvendt nylon
Friluft Ventilation System™ for fremragende bærekomfort i varme eller fugtige klimaer
Gennemtænkt design med flere lommer
Fast ryglængde og fås også i M/L
Volumen på 35 liter

Beskrivelse

Fjällräven Abisko Friluft 35 S/M er en særdeles velsiddende og let rygsæk med en størrelse, der gør den perfekt til såvel dagture som vandring mellem hytter både sommer og vinter - eller til en tur på den berømte Camino.

Rygsækken er fremstillet af en både let og slidstærk 210D ripstop-nylon, og bunden er af en kraftigere og vandtæt 500D nylon, som holder indholdet i rygsækken tørt, når du sætter den fra dig på fugtige underlag. Begge nylonmaterialer er naturligvis fremstillet af 100% genindvundne nylonmaterialer.

Det meget velsiddende bæresystem er bygget op omkring en letvægtsramme, der er formet således, at der kommer masser af ventilation til ryggen gennem den perforerede luftlomme - og det virker! Samme type velventilerende polstring er anvendt på de anatomisk formede skulderstropper, som er udstyret med topstrammere, så rygsækken kan trækkes godt ind til skuldrene og forbundet med en højdejusterbar brystrem (med indbygget nødfløjte), så skulderremmene bliver siddende, hvor de skal.

Det tilpas brede og smidige hoftebælte er lavet med to adskilte paneler, som former sig efter hoftens konturer og som lægger sig perfekt ind til hoften. Hoftebæltet er forsynet med en praktisk lynlåslomme på hver side (denne ene i luftigt mesh) til de småting, man hurtigt skal kunne komme til, fx lommekamera, mobiltelefon eller kompasset.

Abisko Friluft 35 S/M entreres enten gennem toppen eller gennem den meget store frontåbning, som giver hurtigt overblik og som gør det nemt at komme til sine sager nederst i rygsækken. Denne brede frontåbning er med lynlås i hver side, så man evt. kan nøjes med at åbne den ene ved adgang til hovedrummet.

Denne meget alsidige rygsæk er udstyret med et par praktiske lommer (en indvendig og en udvendig) i det højdejusterbare låg og et stykke justerbar elastiksnor på toppen til fastgørelse af ekstra udstyr. Endvidere er der fundet plads til en justerbar stretch-lomme på hver side til fx drikkeflasker og en meget rummelig lynlåslomme på fronten til regntøjet eller andet, man gerne vil have nem og hurtig adgang til.

De to kompressionsremme på hver side af rygsækken sikrer en nem og ensartet kompression af rygsækken og får vægten godt ind til ryggen. De lange kompressionsremme i bunden giver dig mulighed for at fastgøre underlag og andet udstyr, man måtte fastsurre på sækken uden at hæmme adgangen til lommerne, ligesom der er fæstepunkt til fx trekking-stave eller isøksen.

Abisko Friluft 35 S/M er forberedt til drikkesystem (medfølger ikke) og så er det medfølgende regnslag i synlig signalfarve og med reflekterende print praktisk at trække over rygsækken, når himlen åbner sine sluser.

Fjällräven Abisko Friluft 35 S/M er således en både let, stærk, yderst velsiddende og praktisk turrygsæk med et stort anvendelsesområde.

Ideen, der startede en national bevægelse
Efter moden overvejelse har vi valgt at tage det gamle, hæderkronede Fjällräven tilbage i vort sortiment. Først og fremmest fordi, deres produktlinje de senere år er blevet meget interessant, bl.a. med deres flotte retro-design på en række produkter, men også fordi deres beklædning i den legendariske G-1000 og de klassiske bomuldsskjorter fortsat er efterspurgt - og med god grund!

Historien om Fjällräven starter tilbage i 1950, hvor Åke Nordin - en ung knægt på 14 år fra Örnsköldvik i Nordsverige med stor interesse for friluftsliv - ville begive sig på en længere fjeldvandring. Han havde dog store problemer med datidens rygsække, da de føltes som små, pæreformede tasker med et for ringe bæresystem, hvor for meget af vægten sad som en byrde lige over bagdelen.

Den unge Åke tog sagen i egen hånd og byggede en ramme af træ, der gav en langt bedre aflastning og vægtfordeling, således bærekomforten dels blev langt bedre og dels gjorde det muligt at bære tungere oppakning.

De følgende år fik flere og flere øjnene op for denne rammerygsæks fortræffeligheder, og til sidst blev behovet så stort, at Åke Nordin i 1960 startede virksomheden, der blev døbt Fjällräven. Firmanavnet skyldtes Åkes store beundring for det lille rovdyr, der lever på de barske, svenske fjelde og som tilpasser sig naturens luner og årstidernes skiften.

Det startede i et lille kælderrum i Örnsköldvik, men i dag har Fjällräven markedsandele i det meste af verden. Og grundideen er den samme som den var for snart 50 år siden, nemlig at kunne tilbyde funktionel beklædning og udstyr, der gør oplevelserne på turene i det fri større.

Og stedse arbejder Fjällräven på nye innovative designløsninger, forbedrede materialer og i det hele taget med fokus på funktionalitet og lav vægt. Alle faktorer, der giver dig større frihed, når du færdes i det fri.

Se vores udvalg af Fjällräven her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen, kategori: 31-40 liter
Højde: 64 cm
Bredde: 43 cm
Dybde: 22 cm
Volumen: 35 liter
Bæresystem: Friluft Ventilation System™
Ryg: Fast
Ryglængde : 42 cm
Sidelommer: Ja
Regnslag: Inkluderet
Drikkesystem: Forberedt
Anbefalet brug: Vandring
Produktfamilie: Abisko
Vægt: 1550 g
Materiale:
210 D Nylon ripstop
Indermateriale:
210 D Nylon ripstop

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx. skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Fjällräven

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?