Zippo

Woodchuck Flame Mahogany Lighter

Prismatch Læs mere
DKK 819,-
EUR 109,69

Woodchuck Flame Mahogany Lighter

Varenr:Z-29901-000003
DKK 819,-
EUR 109,69

Beskrivelse

Made in the USA!

Zippo har indgået et samarbejde med Woodchuck® USA for at kunne udvikle særdeles flotte og samtidig bæredygtige lightere med ægte træemblemer på lighterens for- og bagside, som er laserskårede til perfektion.

Skabt med det for øje at hjælpe med at genskabe og beskytte verdens skove. Gennem 'Buy one. Plant one®' -initiativet vil der for hver produceret lighter blive plantet et træ, og hver enkelt lighter kommer med en unik kode, hvor du kan lære om netop dit træ, hvor det er plantet og hvilken direkte indflydelse du har på miljøet.

Woodchuck Flame Mahogany Lighter er fremstillet af børstet messing med emblemer af mahogni, hvor den karakteristiske Zippo-flamme er udfræset og pryder lighterens forside.

En ægte Zippo-lighter med den velkendte vindresistens og det karakteristiske "Zippo-klik". Fremstillet af metal hele vejen igennem i et stormsikkert design, der fungerer stort set overalt!

For optimal ydelse anbefaler vi brug af den originale Zippo Lighter Fluid-benzin, Genuine Flints (gniststen) og Genuine Wick (væge).

Woodchuck Flame Mahogany Lighter leveres ufyldt, så Zippo Lighter Fluid skal købes separat.

Leveres i en elegant, velourforet gaveæske med certifikat.


Verdens mest berømte lighter, nemlig Zippo-lighteren, er historien om en virksomhed, som har eksisteret i en menneskealder og som konstant udvikler sig.

Historien begynder i 1932 i Bradford Pennsylvania, USA med George W. Blaisdell, der opfandt Zippo'en og det klingende slogan "It works or we fix it for free™". Og det slogan klinger fortsat den dag i dag.

Og hele produktfamilien har i sandhed vokset sig større over årene, så den i dag, udover den klassiske Zippo benzinlighter, også omfatter Multi Purpose-lightere, butandrevne gaslightere, skriveredskaber, ure og outdoor grej. Og så er det sågar også blevet til en egen tøj kollektion.

Desuden ejer Zippo Manufactoring Company i dag den berømte amerikanske knivfabrik W.R. Case Cutlery & Sons, der er kendt for at producere håndlavede knive og også med evighedsgaranti.

Og den klassiske Zippo-lighter, den ligner stadig sig selv. Hjørnerne er dog blevet lidt rundere og kanterne lidt mindre skarpe, men formen og lyden er stadig ikke til at tage fejl af. Man véd bare, når man har fat i en original Zippo! Og trods en årlig produktion på mere end 500 millioner eksemplarer, er hver Zippo-lighter et stykke historie i sig selv. Hvert nyt Zippo-produkt er med til at fortsætte historien om verdens mest berømte lighter og en virksomhed, som i dag føres videre af George W. Blaisdell's efterkommere på den samme fabrik, som eventyret startede på for snart 100 år siden.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Højde: 5,7 cm
Bredde: 3,8 cm
Dybde: 1,3 cm
Vægt: 57 g
Chrome

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch