Produktet er tilføjet kurven
Toaks

Titanium Long Handle Spork with Polished Bowl

Titanium Long Handle Spork with Polished Bowl

Varenr:SLV-14

Beskrivelse

Toaks har med denne Titanium Long Handle Spork with Polished Bowl lavet en ekstra lang spork, som gør det nemmere at røre i gryderne eller at nå bunden på posen med den frysetørrede mad.

Titanium Long Handle Spork with Polished Bowl vejer blot 19 gram og er lavet med poleret endestykke, som gør den behagelig at spise af. Den rå og matte overflade på det øvrige af sporken giver et behageligt og sikkert greb - også med kolde og våde fingre.

Klips eventuelt en lille udstyrskarabin eller et stykke rebsnor i enden af sporken, så den ikke bliver væk.

Amerikanske Toaks er specialister i kogegrej af titanium af ypperste kvalitet til både de mest krævende eventyrere og alle andre friluftsentusiaster, som sætter pris på lækre materialer og lavest mulig vægt.

Firmaet er etableret i Thousand Oaks i Californien og er et banebrydende firma med mere end 20 års erfaring inden for design og produktion af titaniumskogegrej. Alle produkterne bliver konceptudviklet, konstrueret og produceret af eget personale, der er drevet af lidenskaben for innovativt design. Bag hvert enkelt  produkt ligger således mange timers forskning og udvikling, hvilket resulterer i absolutte high-end produkter, som både vandrere, campister og alle andre, der elsker friluftslivet bruger på turene i det fri.

Fantastisk stærkt og alligevel uhyre let er titanium det ypperligste materiale på markedet til forskellige former for friluftsudstyr. Og netop derfor har Toaks specialiseret sig i kogegrej af titanium!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Længde: 22 cm
Vægt: 19 g
Titanium

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?