Vælg farve Bungee Cord/Redwood
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Keen

Targhee III Mid WP Women

Prismatch Læs mere
DKK 1.299,-
EUR 173,98

Targhee III Mid WP Women

Varenr:KW8159
DKK 1.299,-
EUR 173,98
Vælg farveBungee Cord/Redwood
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

En super alsidig støvle med en sublim pasform!

Denne vandtætte og robuste Targhee III Mid WP Women er Keens meget fine bud en både flot og velsiddende trekking-støvle med et meget bredt anvendelsesområde. En aldeles gennemført og meget, meget populær støvle med Keens legendariske pasform!

Den lækre overdel er primært af slebet og olieret kernelæder, som er skåret således, at støvlen sidder tilpas tæt til foden. Den optimale pasform og støtte muliggøres af det velfungerende snøresystem, som dels fortsætter relativ langt ud på støvlens snude, og dels er direkte forbundet med en genial hælrem, som optimerer grebet omkring hælen væsentligt. Overdelen er ekstra forstærket omkring hælen og over snuden, som tager det værste slid fra sten og klippestykker.

Og takket været den gennemprøvede KEEN.DRY® -membran, er Targhee III Mid WP Women 100% vandtæt og samtidig åndbar, så man kan komme af med overskudsvarmen og fugten. Foringen er af slidstærkt og komfortabelt AirMesh™, som sikrer god svedtransport og varmeregulering, og denne foring er naturligvis antibakterielt behandlet med Cleansport NXT™.

Ganske som Keens øvrige fodtøj, er Targhee III Mid WP Women opbygget med udgangspunkt i fodens anatomi, hvilket giver en enestående støtte og alligevel bedre plads til tæerne end i de fleste andre støvler. For at give den rette afvikling af gangen og en ordentlig retningsstabilitet, er støvlen bygget op omkring Keens patenterede løsning, som består af formstøbt EVA med et afstivende ESS-skelet af hård nylon under svangen. Under denne ligger der yderligere en formpresset EVA med en anden densitet, som sikrer en perfekt stødabsorption og stor komfort - også efter en hel dag med mange kilometer!

Den udtagelige indersål er der gjort noget ekstra ud af. Den er anatomisk korrekt formet, som højner komforten og støtten under foden, og den sublime stødabsorption sikres gennem den formstøbte EVA med forskellige densiteter afhængigt af placering og belastningsgrad.

Den slidstærke ydersål er lavet med en ekstra grov profil med en profildybde på hele 4 mm, der dels virker selvrensende og dels giver et virkelig godt bid i snart sagt alle typer underlag. Over tæerne er Targhee III Mid WP Women udstyret med den karakteristiske KEEN.PROTECT™, som effektivt beskytter tæerne mod slag og stød.

Og således er Keen Targhee III Mid WP Women en både aldeles velsiddende og funktionel støvle, der takket været den indstøbte nylonsvang har en formidabel aflastning og retningsstabilitet, som gør den anvendelig til krævende brug i kuperet terræn - men den er bestemt ligeså oplagt til en tur i skoven eller som behagelig og praktisk støvle til den krævende hverdag.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Overdel: Waterproof Leather / Water Resistant Textile
Membran: KEEN.DRY®
Foring: AirMesh™
Mellemsål: EVA Dual Density
Sål: Non-Marking Rubber
Vægt pr. stk. : 410 gram
Vægt: 820 g

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

FODTØJ - MÆND

Luft

FODTØJ - KVINDER

Luft

Kilde: Keen

Lagerstatus

Prismatch