Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Grey/Yellow
Vælg lynlås RZ
Sea to Summit

Spark -1C/30F Regular Dame Dunsovepose

Spark -1C/30F Regular Dame Dunsovepose

Varenr:64-01724
Vælg farveGrey/Yellow
Vælg lynlås RZ

Produktegenskaber

583 gram og komforttemperatur ned til -1°C (EN-standard for kvinder)!
RDS-certificeret, 850+ fillpower gåsedun med en ikke-PFC ULTRA-DRY Down™ behandling
Ultralet, åndbart 10D nylonfor og en 10D-skal med PFC-fri DWR holder hætten og fodboksen meget vandafvisende
Kvindespecifik pasform, smallere ved skuldrene og bredere mellem hofter og knæ for at give en naturlig soveposition
Teknisk hætte og anatomisk formet fodende sikrer fremragende varmeegenskaber uden den klaustrofobiske følelse, der eller kendetegner letvægtssoveposerne
Modelspecifik kontruktion af dunkanaler med bokskontruktion over torso og gennemsyning i benområdet

Beskrivelse

Markedets letteste kvindespecifikke dunsovepose til sommerbrug!

Som de første i Danmark introducerede vi de lækre dunsoveposer fra australske Sea to Summit. Og dette blev en ubetinget succes! Med en bred vifte af spændende modeller, der er noget af det lækreste, vi endnu har set, er der ingen grund til at tro, at succesen ikke skal fortsætte. Sea to Summits program af dunposer er særdeles omfattende, så vi har valgt de modeller ud, som vi umiddelbart tror, vil være de mest interessante for dig som kunde.

Gennem de seneste år er der nærmest gået en sport i at fremstille så lette dunsoveposer som overhovedet muligt. Den ypperlige dunkvalitet, der i dag er tilgængelig til en rimelig pris og udviklingen af de lette og stærke syntetiske materialer til yder- og inderpose har gjort, at næsten alle de store producenter af kvalitetssoveposer har en dunsovepose til sommerbrug, der vejer omkring et punds penge.

Og her melder Sea to Summit sig selvfølgelig også i kampen - og det med en serie af dunsoveposer, der overgår ALT, vi tidligere har set!

Serien hedder Spark, og dette navn dækker over en letvægtsfamilie med både herre- og kvindemedlemmer, der alle på fornemste vis opfylder kravet om forsvindende lille pakkevolumen sammenholdt med maksimale varmeisolerende egenskaber.

Sea to Summit har med Spark -1C/30F Regular Dame Dunsovepose skabt, hvad der i dag måske er markedets letteste dunsovepose sammenholdt med temperaturgrænsen. Denne fantastisk lette og superkompakte frækkert er med en nedre komforttemperatur på -1°C (iht. EN-standarden for kvinder) et rigtig godt bud på din næste sovepose til brug i sommermånederne. Totalvægten holdt nede på enestående 584 gram, hvoraf dunfyldet udgør de 375 gram, og så kan soveposen komprimeres ned til sølle 4,7 liter! Det er ganske enkelt imponerende! Og med denne kvindespecifikke dunsovepose er der taget højde for både udformning og ekstra isolering præcist der, hvor kvinderne har mest brug for det, altså mere fyld i overdelen, omkring underlivet og ikke mindst i fodenden.

Yderposen er fremstillet i det uhyre stærke og ultralette SuperLight 10 Denier Ripstop Nylon, medens inderposen er af blødt og komfortabelt, blot 10 Denier Taffeta Nylon. Fyldet er det ypperligste gåsedun fra de bedste producenter. Den RDS-certificerede ULTRA-DRY Down™ dunblanding består af minimum 90% fine og imprægnerede gåsedun og bæreevnen er oppe på hele 850+ cuin!

Disse ULTRA-DRY Down™ -imprægnerede gåsedun giver dels markant forbedret vandresistens, ligesom dunenes slidstyrke øges og bæreevnen bibeholdes.

Som på alle andre dunsoveposer fra Sea to Summit er selve udformningen på Spark -1C/30F Regular Dame Dunsovepose ændret, således man på de rigtige steder får dunfyldet tættest muligt mod kroppen, uden posen virker hæmmende på bevægelsesfriheden eller komforten. Kort fortalt er der forbavsende god plads i soveposen, selvom den lave vægt og lille pakkevolumen er prioriteret så højt!

Og udformningen af den mere tætsiddende hætte er særdeles hensigtsmæssig, da det nedsætter det store kuldetab fra hovedet, uden man skal snøre hætten (generende) hårdt til. For yderligere at eliminere varmetabet, er soveposen forsynet med en dunfyldt kanal rundt langs hættens åbning. Og for bedst mulig fiksering af dunene omkring hovedet og hen over brystet, er kanalerne lavet så de ligger vinkelret på soveposens øvrige tværgående - fikst!

Den ankellange lynlås er en letløbende og tovejs YKK®, hvor der naturligvis er dunfyldt stormflap bag, så unødigt varmetab undgås. Og smart er knaplukningen øverst, så du lige kan åbne lidt for ventilation, uden at åbne hele posen op.

Fodenden er udformet således, at den tillader fodens naturlige, let fremadvinklede hvileposition, uden at dunene presses sammen. For at fiksere dunene bedst muligt, er kanalerne, ganske som i hætten, lagt vinkelret på soveposens øvrige tværgående. Og dette - kombineret med fodendens udformning - gør, at varmen opretholdes omkring fusserne, hvilket er meget vigtigt, for fryser du først omkring fødderne eller hovedet, varer det ikke længe, før du begynder at fryse på resten af kroppen!

Alt i alt er Sea to Summit Spark -1C/30F Regular Dame Dunsovepose en rigtig, rigtig lækker og ultralet sag, der nok skal kunne trække mundvandet frem hos den mest kræsne gramjæger!

Leveres med både Ultra-Sil Nano kompressionspose og luftig opbevaringspose.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Komforttemperatur (kvinder): -1 °C
Komfortgrænse (mænd): -7 °C
Ekstremtemperatur: -24 °C
Længde: 181 cm
Personlængde cm: 170 cm
Opbevaringspose: Inkluderet
Pakkepose: Inkluderet
Fyld: Dun
Facon: Mumie
Vægt: 0,5 - 0,75 kg
Vægt: 584 g
Materiale:
Ultralight 10D Nylon
Fyld: Ultra-Dry Down™ premium gåsedun 90/10
Fyldvolumen : 850 cuin
Fyldvægt : 375 gram

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?