Produktet er tilføjet kurven
Bushmen

Jungle Hammock Mosquito Net

Prismatch Læs mere
DKK 399,-
EUR 53,44

Jungle Hammock Mosquito Net

Varenr:BU JUHAMONET
DKK 399,-
EUR 53,44

Beskrivelse

Med dette Jungle Hammock Mosquito Net fra Bushmen opnås grundet en maskestørrelse på blot 1 mm. fuld beskyttelse mod myg, flåter, fluer, myrer og andet irriterende kryb, der kan forstyrre din rolige stund i hængekøjen.

Jungle Hammock Mosquito Net fylder og vejer med sine ca. 300 gram ikke meget at medbringe, og så passer myggenettet sammen med alle hængekøjer mellem 2,7 og 3,2 meter.

Myggenettet er uhyre nemt og hurtigt at montere sammen med fx karabinerne på Easy Tree Huggers. For i selvsamme karabiner monteres myggenettet midlertidigt i den ene karabin ved hjælp af den lille Dyneema® -løkke, der stikker ud af den integrerede pakkeposes nederste åbning. Herefter fastgøres myggenettets karabin til selve ophængningsremmene, trækkes ud over hængekøjen og fikseres med løkken i hængekøjens anden ophængningskarabin.

Efterfølgende flyttes hængekøjens ophæng tilbage til udgangspunktet ved den første karabin og efterfølgende opspænding efter behov gøres mulig ved hjælp af opspændingsløkken, men i de fleste tilfælde er det tilstrækkeligt blot at fastgøre myggenettets endeløkker i hængekøjens karabiner.

Formet som et karakteristisk smil er myggenettet forsynet med en tovejs lynlåsåbning, som gør det nemt at komme ind og ud af hængekøjen. Med denne løsning sikres det desuden, at det åbnede myggenetspanel hverken filtrer sammen eller falder ned og bliver snavset på jorden.

Den justerbare opspændingssnor eller ridgelinen i toppen af myggenettet er udstyret med et par praktiske D-ringe til ophængning af de effekter, man skal have nem og hurtig adgang til som fx briller eller pandelampe.

Og så er selve pakkeposen naturligvis en integreret del af nettet, så den ikke går tabt.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Pakkevolumen, højde: 12 cm
Pakkevolumen, længde: 18 cm
Pakkevolumen, bredde: 12 cm
Pakkepose: Inkluderet
Vægt: 330 g

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch