Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?
SmartWool

Everyday Solid Rib Crew

Everyday Solid Rib Crew

Varenr:SW001887
Vælg farveBlack
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Made in USA!

SmartWools lune Everyday Solid Rib Crew er en sand klassiker af en sok, der burde findes i en hver mands klædeskab. Den specielle ribstruktur i skaftet og ud over vristen sikrer uovertruffen pasform og den bløde, og lækre SmartWool ind mod huden er ren forkælelse af dine fødder.

Den ensfarvede Everyday Solid Rib Crew kan bruges i såvel laksko som sneakers - har du først prøvet dem, bliver de med stor sandsynlighed din foretrukne hverdagssok!

Denne ikke alt for kraftige sok fylder nemlig ikke for meget i fodtøjet, men giver alligevel forbavsende god varme og en sublim varmeregulering sammenlignet med andre tynde uldsokker.

Everyday Solid Rib Crew er sammensat af 55% af den lækreste SmartWool, 32% genindvundet nylon og 11% nylon for at give slidstyrke og 2% elastiske fibre, der optimerer pasformen. Virtually Seamless -konstruktionen omkring tæerne siger vel næsten sig selv: Her er ingen generende syninger og komforten i fodtøjet er sublim!

SmartWool Everyday Solid Rib Crew er selvfølgelig fremstillet med flade og bløde sømme, der er placeret som de skal, uden at genere omkring foden. Et sæt SmartWool-sokker består af to identiske sokker, idet det ikke har nogen praktisk betydning at lave forskel på højre og venstre - tværtimod skaber det udelukkende problemer, dersom du ved et uheld skulle vende dem forkert!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Tykkelse: Mellem
Anbefalet brug: Hverdag
Vægt: 69 g
Materiale:
55% Merinould
Materiale:
32% Genindvundet nylon
Materiale:
11% Nylon
Materiale:
2% Elastan

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

SOKKER

Luft

BH'ER

Luft

HUER

Luft

Kilde: SmartWool

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?