Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Black
Vælg størrelse
On

Cloudventure Waterproof Women

Prismatch Læs mere
DKK 1.399,-
EUR 187,38

Cloudventure Waterproof Women

Varenr:32.99249
DKK 1.399,-
EUR 187,38
Vælg farveBlack
Vælg størrelse

Beskrivelse

Som at gå på en sky!

Det er der i sagens natur ikke mange, der har prøvet, men ifølge schweiziske On er det den følelse, der bedst beskriver den umiddelbare komfort, man oplever med Ons fodtøj.

On har med den unikke CloudTec® -teknologi skabt en fantastisk adaptiv sål på deres fodtøj, som både reducerer muskeltrætheden og som sænker pulsen. Her er tale om et multi-direktionelt dæmpningssystem, der fungerer både vandret og lodret og som kun er aktivt under skoens bløde landinger, altså præcis dér, hvor du har brug for det.

Opbygningen af sålen afstedkommer en individuel dæmpning, der som en enhed reagerer på dine unikke bevægelser.

Denne 100% vandtætte Cloudventure Waterproof Women er lavet med en endnu mere udtalt dæmpning og et bedre greb end de mere traditionelle modeller fra On, for denne model er tiltænkt brug i mere kuperet og teknisk terræn.

Den nykonfigurerede CloudTec® -teknologi forener kræfterne med den særlige Helion™ -superskum i mellemsålen, så du opnår maksimal komfort på både vandre- og løbeturene på skiftende underlag. Det forbedrede Missiongrip™ afstedkommer Ons bedste greb til dato, og takket være Speedboard® -indlægget mellem inder- og mellemsål, som omdanner den energi, der genereres, når din fod lander til fremadgående bevægelse og den uovertrufne dæmpning gennem Zero-Gravity™ -opbygningen, er du rustet til alle udfordringerne i det krævende terræn.

Overdelen er udstyret med Ons tyndeste og mest åndbare membran, som både holder vind og vand ude, men som samtidig tillader dine fødder at komme af med overskudsfugten og varmen. Både membranen og overdelen af hurtigttørrende kunststof er så tilpas smidig, at skoen vil forme sig efter foden, så du kan bevæge dig frit, selv over det mest ujævne underlag.
Cloudventure Waterproof Women er med andre ord lige så blød og behagelig, som den er vejrbestandig!

En fantastisk komfortabel sko med et meget stort anvendelsesområde under alle vejrlig.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt pr. stk. : 265 gram
Sål: CloudTec®
Lukning: Laces
Vandtæt membran: Ja
Mellemsål: Zero-Gravity™ Foam
Vægt: 530 g

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch