Produktet er tilføjet kurven
Orland Living

Classic Stove with Special Flue Kit

Prismatch Læs mere
DKK 6.699,-
EUR 897,24

Classic Stove with Special Flue Kit

Varenr:10-05
DKK 6.699,-
EUR 897,24

Beskrivelse

Mange af de lækre ovne, som vi sælger fra Orland Living, bliver brugt i orangerier eller drivhuse rundt omkring. Og det er der jo ikke så meget at sige til, for med en lille brændeovn installeret i fx orangeriet, vil dette pragtfulde uderum også kunne bruges på den koldere tid af året.

Men brug også brændeovnen hjemme på terrassen, hvor den vil forlænge de lange sommeraftener sammen med familien eller i gode venners lag, ligesom man får lyst til at bruge terrassen en langt større del af året. Endvidere kan ovnen også anvendes til madlavning, da dens store overflade levner god plads til både gryder og pander.

Derfor har Orland Living sammensat denne Classic Stove with Flue Kit Special, som sikrer et ekstra stabilt skorstenssystem på det plane underlag og til en måske lidt mere permanent installation.

Classic Stove with Flue Kit Special er en komplet løsning med ovn, platform, sokkel, aftageligt messinggreb til lågen, specialskorsten og forankringsmulighed til bunden af skorstenen. Selve ovnen er af 3 mm. stål og lågen er af en lidt kraftigere stålkvalitet med en godstykkelse på 5 mm, hvor der i lågen er mulighed for regulering af både primær og sekundær lufttilførsel. Bredden og dybden på selve ovnen er det samme som på Compact Stove, men denne Classic Stove har et lidt højere brændkammer med plads til mere brænde.

Stående på soklen måler oven 61 cm. i højden, 35 cm. i bredden og 30 cm. i dybden og så vejer den ca. 27 kg. inklusiv skorsten.

Ovnen leveres i en robust og stilfuld trækasse, hvor den ligger rigtig godt beskyttet under transport.

Der findes mange gode teltovne, men de innovative ovne fra danske Orland løfter sig alligevel et niveau over alle andre. Fantastisk gennemførte ovne og tilbehør, der bare emmer af eksklusivitet og som er kendetegnet ved en meget lækker finish helt ned til mindste detalje.

Disse ovne er i design og udtryk mere regulære i faconen, når man sammenligner med andre teltovne, og med den nemme adgang til brændkammeret er de er nok det tætteste, man kommer på en brændeovn, som man kender den hjemme fra stuen. Og modsat andre ovne, er ovnene fra Orland forsynet med glaspartier på både sider og front, som både giver godt med lys og som spreder masser af hygge i teltet eller i orangeriet.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Pakkevolumen, bredde: 40 cm
Pakkevolumen, dybde: 40 cm
Pakkevolumen, højde: 48 cm
Dimensioner, højde: 61 cm
Dimensioner, bredde: 35 cm
Dimensioner, dybde: 30 cm
Vægt: 35000 g
Materiale:
Steel

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch