Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?
SmartWool

Classic Hike Zero Liner Crew

Classic Hike Zero Liner Crew

Varenr:SW001650
Vælg farveBlack
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Made in USA!

Denne fantastiske indersok skal du kun have på i ganske få sekunder, før du bliver overbevist om, at du aldrig igen vil begive dig afsted på tur uden denne vidunderlige sok!

SmartWool Classic Hike Zero Liner Crew er i sagens natur en meget tynd sok, som meget fint kan bruges alene til hverdag eller på de varme sommerture, hvor en tynd sok kan modvirke gnavsår og vabler. Til alle andre ture, sommer såvel som vinter, fungerer Classic Hike Zero Liner Crew som indersok par excellence! Ved brugen af indersokken mindskes friktionen mellem fod og fodtøj betragteligt, ligesom det rette mikroklima omkring foden opretholdes, da den tætsiddende indersok absorberer og videretransporterer overskudsvarmen og fugten, medens denne endnu er på dampform - fuldstændig på samme måde som det er tilfældet med det svedtransporterende undertøj. Og er der et sted, hvor der virkelig er risiko for et varmt og fugtigt klima, er det nede i de tætte vandrestøvler!

Du finder naturligvis ingen generende sømme på Classic Hike Zero Liner Crew, da disse dels er meget bløde og flade og dels placeret nøjagtigt, hvor de skal. Den øverste del af skaftet er forsynet med en lidt grovere rip for at holde sokken ordentligt på plads.

Et sæt SmartWool Classic Hike Zero Liner Crew består af to identiske sokker, idet det ikke har nogen praktisk betydning at lave forskel på højre og venstre - tværtimod skaber det udelukkende problemer, hvis du kommer til at vende dem forkert!

Prøv dem - men lige en advarsel først: Ikke engang de mest intime stunder med din ægtefælle vil få dig til at smide disse sokker!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Tykkelse: Tynd
Anbefalet brug: Vandring
Vægt: 45 g
Materiale:
67% Merinould
Materiale:
33% Genanvendt nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

SOKKER

Luft

BH'ER

Luft

HUER

Luft

Kilde: SmartWool

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?