Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Green
Vælg lynlås RZ
Sea to Summit

Ascent -1C/30F Long Dame Dunsovepose

Ascent -1C/30F Long Dame Dunsovepose

Varenr:64-01513
Vælg farveGreen
Vælg lynlås RZ

Produktegenskaber

RDS-certificeret, 750+ fillpower gåsedun med en ikke-PFC ULTRA-DRY Down™ behandling holder dunfyldet tørt under fugtige forhold
Free-Flow Zip System sikrer fremragende temperaturregulering og flere soveposekonfigurationer
Kvindespecifik pasform, smallere ved skuldrene og bredere mellem hofter og knæ for at give en naturlig soveposition
Den anatomiske fodende er konstrueret til forbedret varmeudnyttelse
Letvægts 20D genanvendt nylonskal med en ikke-PFC DWR-finish beskytter mod vind og fugt og en 20D genanvendt nyloninderpose
Gennemgående bokskonstruktion med lodrette dunkanaler over torsoen for at optimal fiksering af dunfyldet og optimering af varmen

Beskrivelse

En fantastisk gennemført sovepose med alle de rigtige detaljer, som gør det mere behageligt og komfortabelt at sove i sovepose! Og med denne kvindespecifikke dunsovepose er der taget højde for både udformning og ekstra isolering præcist der, hvor kvinderne har mest brug for det, altså mere fyld i overdelen, omkring underlivet og ikke mindst i fodenden.

Med den overvældende succes, som vi har oplevet med bl.a. liggeunderlagene fra Sea to Summit, var det oplagt at prøve at tage nogle af deres mest populære soveposer ind i vores sortiment. For også når det gælder soveposer, går Sea to Summit andre veje i forhold til andre producenter.

Denne fantastisk lette (1.002 gram, hvoraf de 520 gram udgøres af dunfyldet) Ascent -1C/30F Long Dame Dunsovepose er som type en rigtig klassisk tresæsoners dunsovepose med imprægnerede dun, som med en nedre komforttemperatur på -1˚C (iht. EN-standarden for kvinder) gør den anvendelig fra forår og lidt hen på efteråret. Den RDS-certificerede ULTRA-DRY Down™ -dunblanding består af minimum 90% dun og højst 10% småfjer med et flot løft på +750 CUIN og er altså imprægneret for at modstå fugtpåvirkninger bedst muligt og dermed øge de hurtigttørrende egenskaber.

Konstruktionen af soveposen - med de langsgående kanaler på den øverste halvdel og den særlige Side Block Baffle i hver side - gør det muligt at fiksere 60% af den totale dunblanding på oversiden af soveposen, medens de resterende 40% er placeret på undersiden for at sikre bedst mulig isolering, hvor der er mest behov for det. Endvidere vil den 3D-formede dunkanal langs hele soveposen kants sikrer maksimal udnyttelse af dunenes løft i hvert et hjørne af soveposen - og det fungerer bare!

Og i modsætning til den klassiske dunsovepose, er udformningen af Ascent -1C/30F Long Dame Dunsovepose mere rektangulær, hvilket afstedkommer væsentligt bedre plads i soveposen. De tovejs YKK® lynlås løber således hele vejen under foden og konstrueret med en særskilt lynlås i fodenden, så der både er mulighed for ekstra ventilation i fodenden alene og for at soveposen kan åbnes helt op og bruges som tæppe på de lunere sommernætter, hvis det ønskes. Denne særlige konstruktion gør det desuden muligt at sammenlyne en højre- og venstrelynet sovepose, selvom man altså kan åbne soveposen hele vejen rundt om fodenden - og det er ikke set før!

Og så en anden smart detalje: I modsatte side af selve hovedlynlåsen findes en halvlang og ligeledes tovejs lynlås, som afstedkommer det såkaldte Free-Flow™ -system, der både gør det muligt stikke begge arme ud gennem soveposen, men som også muliggør ekstra bevægelsesfrihed og ventilation, da den øverste tredjedel på oversiden hermed kan åbnes helt op og foldes ned, ligesom fodenden kan åbnes separat.

Bag lynlåsene er der selvfølgelig ekstra brede og forede stormflapper, så varmen holdes indeni posen og kulden ude. Stormflapperne er lavet med en afstivende kantforstærkning, så lynlåsen ikke bider sig fast i stoffet.

Også den 3D-formede hætte er lavet med særligt udformede dunkanaler og kan på de varmere nætter lægges helt fladt ned eller snøres godt til omkring hovedet, når nattefrosten kommer krybende og der er behov for det. Og her vil den velforede skulderkrave bidrage til, at den varme luft holdes godt nede i soveposen.

Ydermaterialet på Sea to Summit Ascent -1C/30F Long Dame Dunsovepose er fremstillet af en både superlet, supersmidig og vejrresistent 20 Denier Nylon, medens inderposen er af en silkeblød 20 Denier Nylon Soft Touch for maksimal åndbarhed, komfort og varmeregulering. Begge materialer er naturligvis fremstillet udelukkende af genindvundne materialer.

Indvendigt er der fundet plads til en ekstra stor og lynlåslukket udstyrslomme til værdierne eller hvis batterierne til de medbragte effekter skal holdes varme på de kolde nætter.

Ascent -1C/30F Long Dame Dunsovepose leveres med både en rigtig smart, lynlåslukket opbevaringspose, hvor soveposen ikke ligger for hårdt komprimeret mellem turene, og så selvfølgelig en Ultra-Sil® Compression Bag til brug på turene, hvor soveposen skal fylde mindst muligt.

En aldeles sublim dunsovepose, hvor intet er overladt til tilfældighederne!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Komforttemperatur (kvinder): -1 °C
Komfortgrænse (mænd): -8 °C
Ekstremtemperatur: -26 °C
Længde: 196 cm
Personlængde cm: 185 cm
Opbevaringspose: Inkluderet
Pakkepose: Inkluderet
Fyld: Dun
Facon: Mumie
Vægt: 0,75 - 1 kg
Vægt: 1002 g
Materiale:
20D Nylon
Hætte:
10D Nylon
Fyld: Ultra-Dry Down™ premium gåsedun 90/10
Fyldvolumen : 750 cuin
Fyldvægt : 520 gram

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?