Sea to Summit

Watercell X 4L

Prismatch Læs mere
DKK 299,-
EUR 40,05

Watercell X 4L

Varenr:64-14951
DKK 299,-
EUR 40,05
Vælg farveGrey

Beskrivelse

Denne Watercell X 4L fra Sea to Summit kombinerer et virkelig smart design, uhyre robuste materialer og en ultimativ funktionalitet, så der med disse nye vandposer er skabt en ganske unik mulighed for både opbevaringen og selve anvendelsen af vand på turene i det fri.

Den kompakte 3D-form og designet med de indvendige kamre gør både vandposen nem håndterbar og let at fylde, opbevare, stable, hænge og tømme. Det unikke og multifunktionelle skruelåg med flad profil giver dels mulighed for optimal flowkontrol, let genopfyldning af posen gennem åbningen med det brede standardgevind og mulighed for et hurtigt brusebad ved hjælp af det medfølgende brusehoved for fuldstændig alsidighed på turen.

Den vandtætte og justerbare rem tjener både som håndtag til transport og muligheden for flere fastsurringspunkter, ligesom krogspændet giver ubesværet ophængning. Det strategisk velplacerede påfyldningshåndtag gør det nemt at fylde posen, mens den opretstående cellestruktur giver effektiv anvendelse af hele posens volumen. Denne konstruktion gør det samtidig muligt at dræne posen nærmest helt til tørring på slutningen af ​​turen.

Watercell X 4L er fremstillet af fleksibelt og slidstærkt 400 Denier nylon med RF-svejsede sømme for ultimativ styrke, pålidelighed og minimal pakkevolumen. TPU-foringen i fødevarekvalitet er selvfølgelig både 100% BPA- og PVC-fri.

En meget gennemført vandpose fra Sea to Summit!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen : 4 liter
Højde: 10 cm
Længde: 28 cm
Bredde: 21,5 cm
Vægt: 170 g
400 D Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch