Produktet er tilføjet kurven
InStock
Spar 22%
Vælg farve Tonic
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Scarpa

Mont Blanc Pro GTX®

Prismatch Læs mere
DKK 3.199,- DKK 4.099,-
EUR 428,46 EUR 549,01

Mont Blanc Pro GTX®

Varenr:87520201001
DKK 3.199,- DKK 4.099,-
EUR 428,46 EUR 549,01
Vælg farveTonic
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Uha, uha! Med denne Mont Blanc Pro GTX® udfordrer Scarpa så sandelig de populære modeller af bjerg- og alpinstøvler fra La Sportiva. Og Mont Blanc Pro GTX® er i sandhed en værdig modstander!

Mont Blanc Pro GTX® er en stiv bjergstøvle til krævende alpinbrug, og italienske Scarpas rødder i det højalpine miljø fornægter sig ikke i denne skønhed af en bjergstøvle, der er udviklet til decideret højalpinisme, isklatring og det mest krævende mountaineering.

Scarpa Mont Blanc Pro GTX® er derfor selvfølgelig forberedt til steigeisen og er en endog meget innovativ og let alpinstøvle, fremstillet med en overdel af slidstærkt 3 mm. Perwanger® HS 12-læder, slidstærke og fleksible kunststofpaneler omkring anklen og en integreret gaiter og pløs af Schoeller® S-Tech™ Fabric, som er et strækbart, meget slidstærkt og vejrresistent materiale. Denne materialeblanding sikrer en ekstrem stor slidstyrke og resulterer samtidig i en støvle, der bevarer sin struktur og støtte omkring foden i hele støvlens levetid, og under overdelen er der lagt en helt vandtæt og åndbar Gore-Tex® -membran. En ekstra kraftig gummiforstærkning langs hele støvlens kant, henover snuden og omkring hælen beskytter effektivt mod skarpe steigeisen og klippe- og iskanter og giver desuden god retningsstabilitet og bedre vandtæthed mellem overdel og sål end randsyede støvler.

Da der her er tale om en kraftig støvle til brug under mere ekstreme og kolde vejrlig, er Mont Blanc Pro GTX® henover vristen udstyret med Scarpas eget Sock-Fit DV+™ Ribs System, som er en særlig konstruktion af pløsen, der giver plads til ekstra kraftige sokker, uden at pløsen vil trykke eller irritere henover vristen.

Indvendigt er støvlen udstyret med et fugtabsorberende inderfor af Cambrelle® med en ekstra varmeregulerende foring mellem inderfor og Gore-Tex® -membran. Og for at beskytte membranen, er der mellem membran og støvlens overdel og sål pålamineret et slidstærkt net af finmasket nylon, ganske som vi kender det fra trelags Gore-Tex® -jakker. Hele herligheden er selvfølgelig samlet i én sok uden generende sømme, der vil belaste membranen unødigt. Hermed maksimeres støvlens åndbarhed og membranens levetid forlænges væsentligt.

Den integrerede mellemsålskonstruktion er bygget med udgangspunkt i fire væsentlige faktorer, nemlig maksimal stødabsorption, optimal komfort, meget lav vægt og så uovertruffen funktionalitet i form af den perfekte harmoni mellem torsionsstivhed og føling. Og dette er opnået ved at anvende en graderet TPU-mellemsål under hælen, hvorunder der er placeret en ekstra stødabsorberende kile af 3D PU (polyurethan) med taperet tykkelse afhængig af belastningsgrad. Under forfoden absorberes stødene af en mikroporøs mellemsål, der holder til det hele og ikke bliver trådt flad med tiden.

Ydersålen, som er den nyudviklede Vibram® Total Traction, der er en helt speciel type ydersål, udviklet af anerkendte Vibram® og Scarpa i fællesskab. Denne ekstra kraftigt profilerede såltype har på nøje udregnede punkter nogle specielt udformede og selvrensende profiler både forrest og på det bageste stykke af sålen. Dette giver støvlen et ekstremt godt greb ved både op- og nedstigninger og ved pludselige opbremsninger, samtidig med, at sålen markant nedsætter stødbelastningen, sammenlignet med traditionelle såler fra Vibram®. Så der bliver forsket og arbejdet meget i sålernes udformning og materialevalg, for dine støvler skulle jo gerne kunne stå fast i både vådt græs, på glatte sten, på is, i mudder og på stejle grusstier.

Den specielle skæring i overdelen omkring ankelleddet og det specielle snøresystem, der er hængt op i letløbende rullelejer og som fortsætter langt ud på støvlens snude, sikrer en nem, tæt og ensartet sammensnøring, medens den indbyggede gaiter effektivt forhindrer sne og is i at finde ned i støvlen.

En aldeles fremragende og innovativ bjergstøvle til den kræsne entusiast!

https://vimeo.com/318534646

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt pr. stk. : 900 gram
Overdel: Perwanger® HS 12 Leather
Sål: Vibram® Total Traction
Lukning: Laces
Vandtæt membran: Ja
Membran: Gore-Tex®
Foring: Cambrelle®
Mellemsål: Graded TPU
Vægt: 1800 g

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

FODTØJ

All SCARPA non-plastic footwear and our Alien 3.0 uses European sizing.

  • 1 Euro whole size = 6.6 mm = 0.26 inches
  • 1 US whole size = 8.4 mm = 0.33 inches
  • The 30 Euro sizes below cover the same size range as 24 US sizes
  • Euro sizes provide a better, more precise fit for your intended use
  • For mountaineering boots, upsize (1/2+ sizes) depending on desired fit.

SCARPA plastic mountaineering boots are based on the UK sizing scale, which has equivalent increments to the US sizing scale.

  • 1 UK whole size = 8.4 mm = 0.33 inches
  • 1 US whole size = 8.4 mm = 0.33 inches

Luft

Kilde: Scarpa

Lagerstatus

Prismatch