Produktet er tilføjet kurven
Robens

Klondike 4 S Tipi

Klondike 4 S Tipi

Varenr:130307
Vælg farveKhaki

Produktegenskaber

Åndbar og vejrresistent HydroTex® polyesterbomuld
God plads til 4 personer
Reflekterende barduner
Internal Apex™ Air Control for optimal ventilation
Aflynelig bund
Reparationsmateriale til oversejlet medfølger, hvis uheldet er ude
Vi anbefaler at du tilkøber Stovepipe Port Protector Type 1 for ekstra beskyttelse

Beskrivelse

Den populære Klondike-familie fra danske Robens har fået en lille ny i form af denne Klondike 4 S Tipi med god plads til 4 overnattende. En meget gennemført lavvu, hvor de lodrette sidevægge bidrager til den ekstra plads og bedre arealudnyttelse. Og også her er Robens så sandelig lykkes med at udvikle en gennemført og meget funktionel lavvu til en meget fordelagtig pris!

Den meget vindstabile Klondike 4 S Tipi huser som nævnt snildt 4 voksne personer (plus et par børn) og er et enkeltvægs telt, hvor selve dugen er af Robens eget meget tætvævede HydroTex®, som er sammensat af 65% bomuld og 35% polyester. Et utrolig lækkert og imprægneret materiale, som grundet den høje grad af åndbarhed giver et fantastisk klima indeni teltet, men som samtidig - grundet nærmest fortættende egenskaber, når det bliver vådt - faktisk er forbavsende vandtæt. En let regnbyge preller af, og når regnen tager til, vil bomuldsfibrene i materialet udvide sig, så materialet bliver helt tæt. Det kan føles fugtigt på indersiden, men regnvandet løber ikke igennem!

Den lodrette dør sikrer nem adgang til teltet - særligt i dårligt vejr. Beskyttende udhæng i hele teltets omkreds beskytter døre og sider mod regnvand, der løber ned.

Derudover er der mange smarte løsninger på Klondike 4 S Tipi. Først og fremmest skal nævnes den medfølgende bund, som er monteret med en kraftig lynlås. Denne bund er af slidstærkt 210T Oxford Polyester, der både sikrer, at man får lukket godt af for kryb og kravl, men bunden med de tilpas høje sider holder også liggeunderlag og det medbragte habengut tørt. I bunden er der monteret en lynlås, som strækker sig fra døren og ind til midterstangen, der gør det muligt at åbne bunden en bid, hvis fx en ovn skal stå i teltet eller man vil frigøre noget areal til det beskidte fodtøj, så skidt og mudder ikke slæbes ind i teltet.

Robens Klondike 4 S Tipi har en udvendig diameter på 305 cm. og højden er hele 215 cm, så der er god plads til 4 voksne eller fx 2 voksne og 4 børn. Teltet er meget nemt og hurtigt at rejse vha. af en enkelt midterstang af anodiseret aluminium og så den afstivende bue ved indgangsdøren, der monteres efterfølgende. De regulerbare ventilskakter/vinduer nederst og den regulerbare tophat (kaldet Internal Apex™ Air Control, som med et genialt snoretræk styres indefra) sikrer den helt rigtige luftgennemstrømning. Og så kan bardunerne på teltdugen fikst bundtes op og samles i de til formålet fastgjorte løkker, så man dels slipper for kludder i alle bardunerne, når teltet pakkes ud, og dels undgår de flagrende barduner, hvis ikke alle lige er i brug - endnu en virkelig gennemtænkt detalje!

Afslutningsvis er Klondike 4 S Tipi naturligvis lavet med udtag til en skorsten, hvis man på den kolde tid af året ønsker at medbringe en ovn.

En super gennemført og pålidelig lavvu til helårsbrug.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Produktfamilie: Outback Range
Antal bærende stænger: 1
Antal sovende personer: 4
Vandsøjletryk, bund : 10000 mm
Vægt, kategori: 10+ kg
Pakkevolumen, diameter: 24 cm
Pakkevolumen, længde: 79 cm
Længde: 290 cm
Bredde: 305 cm
Højde: 215 cm
Type: Klokketelt
Vægt: 13100 g
Oversejl:
HydroTex® polyesterbomuld
Bund:
210T Oxford Polyester
Stænger:
Anodiseret aluminium

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?