Beskrivelse

En fantastisk foldesav!

Den uhyre gennemførte Freescape™ Camp Saw fra Gerber byder på et innovativt design, som tillader, at saven under transport kan foldes helt fladt sammen uden at skulle skilles ad på nogen måder, så du ikke risikere at miste nogle løsdele, når den skal samles. Når saven er foldet sammen, er klingen gemt helt af vejen, så den trygt kan puttes i rygsækken eller lægges i teltet.

Savens udformning med de fire drejepunkter gør det nemmere og mere effektivt at save brænde og grene med større diameter, og de lysegrønne stafferinger langs den sorte gummioverflade på håndgrebet gør det let at finde saven i oppakningen blandt alle ​​lejrredskaberne.

Det bløde og teksturerede gummihåndtag sikrer et godt og sikkert greb uanset forholdene. Og så kan savens klinge udskiftes med enhver type af standard 12" savklinger.

Amerikanske Gerber laver markedets stærkeste multiværktøjer, men mærket blev først rigtig kendt her i Danmark i starten af 1990'erne, da de enestående, foldbare Gator® -knive med skæfte af blødt og komfortabelt termoplast blev introduceret. Kort tid efter kom så multiværktøjerne, og med disse slog Gerber for alvor sit navn fast i Danmark med det brede udvalg af knive og multiværktøjer af uovertruffen kvalitet.

Men rent faktisk har Gerber gennem tiderne været banebrydende med en lang række enestående innovationer. Som eksempler kan nævnes, at Gerber i 1966 udviklede MK II Combat Knife, som blev en del af de amerikanske soldaters standardudrustning under Vietnam-krigen, i 1968 kunne Gerber præsentere de specielle Armorhide® -skæfter af metal, i 1981 kom de banebrydende LST® -knive med skæfte af 100% kunststof og i 1984 kunne Gerber som de første tilbyde dolke med formstøbte skæfter. I 1991 kom så den fantastiske Gator® -serie og senere samme år var man færdig med prototyperne på de første multiværktøjer, som blot 2 år senere var blandt deres bedst solgte produkter! Specielt til militæret kunne Gerber i 2002 tilbyde den fantastiske Silver Trident™ -knivserie og i 2003 kom springknivene, Gerber-Emerson Alliance™, ligeledes udviklet primært til militære formål.

I dag er Gerber eget af finske Fiskars®, som opkøbte firmaet i 1987, men virksomheden ligger og det meste af produktionen foregår stadig i Portland, USA, ganske som den gjorde, da den startede for snart hundrede år siden!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Pakkevolumen, højde: 4,6 cm
Pakkevolumen, længde: 35,1 cm
Pakkevolumen, bredde: 2,8 cm
Bladlængde : 30,5 cm
Type: Save
Vægt: 420 g
Skaft:
Aluminum
Skaft:
Rubber

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch