Vælg farve Olive
Vælg lynlås CZ
Carinthia

Defence 1 Top Medium

Prismatch Læs mere
DKK 899,-
EUR 120,41

Defence 1 Top Medium

Varenr:92440
DKK 899,-
EUR 120,41
Vælg farveOlive
Vælg lynlås CZ

Beskrivelse

Denne Defence 1 Top Medium fra østrigske Carinthia er en ganske let og kompakt sommersovepose, som med sit yderst vandresistente Shelltex® Nylon som ydermateriale effektivt sørger for at holde fugten og den kolde luft ude. En sublim sommersovepose, der er som skabt til hårde liv i de udsatte shelters!

Defence 1 Top Medium, som passer personlængder op til ca. 185 cm, er skåret i en rummelig mumiefacon og foret med et enkelt lag af den enestående G-Loft® -fiber, som Carinthia selv har udviklet og er blevet så berømt for. Så berømt, at mange andre store producenter (fx Fjällräven) anvender G-Loft® som deres foretrukne fiberfyld i den forede beklædning og i de dyrere soveposer. For dels er denne spundne mikrofiber af polyester fantastisk blød og behagelig, men derudover er det givetvis det fiberfyld på markedet, der binder allermest isolerende luft i forhold til fyldmængden. Dertil kommer, at det er ekstremt hydrofobisk, så Carinthias soveposer også tåler det hårde liv i de åbne shelters, hvor de til tider netop udsættes for både vind og vand.

Carinthia Defence 1 Top Medium er selvfølgelig differentialskåret mellem yder- og inderpose, og kroppens strålevarme holdes effektivt tilbage af det varmereflekterende indermateriale. Det løsthængende Shelltex® Nylon på yderposen ligger som et ekstra lag henover den indvendige struktur og giver et ekstra lag isolering uden sømme, hvor kulden kan finde igennem, og denne konstruktion sikrer således varme på de kølige og tågede nætter. Og i varmere vejr kan den nederste del af den tovejs centerlynlås åbnes op for ventilation. Det fiberfyldte panel indvendigt og den udvendige stormflap forhindrer unødig kuldegennemtrængning ved lynlåsen, hvor den særlige kantforstærkning effektivt modvirker, at lynlåsen bider sig fast.

Fodenden er udformet således, at den tillader fodens naturlige, let fremadvinklede hvileposition, uden at fyldet presses sammen. Og dette, kombineret med den ekstra lille åbning i den justerbare hætte gør, at varmen opretholdes omkring fødder og hoved, hvilket er meget vigtigt, for fryser du først ét af disse steder, varer det ikke længe, før du begynder at fryse på resten af kroppen!

Carinthia Defence 1 Top Medium er bare en rigtig lækker, robust og meget komfortabel sovepose til det krævende og til tider våde sommerbrug!

Soveposen leveres med forstærket kompressionspose med kompressionstræk i både længde og omkreds for bedst mulig komprimering.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Komforttemperatur kvinder: 8 °C
Komforttemperatur mænd: 4 °C
Ekstremtemperatur mænd: -10 °C
Bredde, skulder : 85 cm
Bredde, fod : 60 cm
Længde: 215 cm
Personlængde : 175 - 185 cm
Pakkepose: Inkluderet
Pakkevolumen, diameter: 18 cm
Pakkevolumen, længde: 25 cm
Vægt: 1050 g
Ydermateriale:
Shelltex® Ripstop Nylon
Indermateriale:
100% Polyamide
Fyld: G-Loft®

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch