Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Glacier/Black
Vælg størrelse
On

Cloudvista Women

Prismatch Læs mere
DKK 1.299,-
EUR 173,98

Cloudvista Women

Varenr:64.99058
DKK 1.299,-
EUR 173,98
Vælg farveGlacier/Black
Vælg størrelse

Produktegenskaber

Superlet materialevalg
Ekstra dæmpende Helion™ superskum
CloudTec® -teknologi i mellemsål for uovertruffen komfort
Missiongrip™ ydersål for optimalt fæste
Perfekt til speed-hiking og let vandring

Beskrivelse

Som at gå på en sky!

Det er der i sagens natur ikke mange, der har prøvet, men ifølge schweiziske On er det den følelse, der bedst beskriver den umiddelbare komfort, man oplever med Ons fodtøj.

On har med den unikke CloudTec® -teknologi skabt en fantastisk adaptiv sål på deres fodtøj, som både reducerer muskeltrætheden og som sænker pulsen. Her er tale om et multi-direktionelt dæmpningssystem, der fungerer både vandret og lodret og som kun er aktivt under skoens bløde landinger, altså præcis dér, hvor du har brug for det.

Opbygningen af sålen afstedkommer en individuel dæmpning, der som en enhed reagerer på dine unikke bevægelser.

Denne Cloudvista Women byder på en formidabel støddæmpning og er én af Ons letteste modeller. Den er med sin ekstra kraftige mellemsål lavet med en endnu mere udtalt dæmpning end de mere traditionelle modeller fra On, for denne model er tiltænkt både løb og speed-hiking på stier og på hårdere underlag generelt.

Den nykonfigurerede CloudTec® -teknologi forener kræfterne med den helt unikke og fantastisk stødabsorberende Helion™ -superskum i mellemsålen, så du opnår maksimal komfort på både vandre- og løbeturene på skiftende underlag. Det forbedrede Missiongrip™ afstedkommer Ons bedste greb til dato, og takket være Speedboard® -indlægget mellem inder- og mellemsål, som omdanner den energi, der genereres, når din fod lander til fremadgående bevægelse og den uovertrufne dæmpning gennem Zero-Gravity™ -opbygningen, er du rustet til alle udfordringerne i det krævende terræn.

Den smidige overdel er fremstillet af både slidstærkt og meget velventilerende og hurtigttørrende kunststof, som er så tilpas blødt og smidigt, at skoen hurtigt og umiddelbart vil forme sig efter foden, så du kan bevæge dig frit, selv over det mest ujævne underlag.

Således er Cloudvista Women en fantastisk komfortabel sko med et meget stort anvendelsesområde. Både til let vandring og løb på skovens stier og de asfalterede ruter.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt pr. stk. : 235 gram
Sål: Missiongrip™
Lukning: Laces
Indersål: Synthetic
Vandtæt membran: Nej
Mellemsål: Zero-Gravity™ CloudTec®
Vægt: 470 g
Overdel:
Kunststof

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch