InStock
Spar 25%
Vælg farve Black
Primus

C&H Food Vacuum Bottle 1.2

Prismatch Læs mere
DKK 299,- DKK 399,-
EUR 40,05 EUR 53,44

C&H Food Vacuum Bottle 1.2

Varenr:732782
DKK 299,- DKK 399,-
EUR 40,05 EUR 53,44
Vælg farveBlack

Beskrivelse

En virkelig lækker termoflaske, som kan bruges til både drikke- og madvarer.

Primus C&H Food Bottle 1.2 er fremstillet af børstet Stainless Steel 18/8 og naturligvis lavet med et ordentligt vakuum mellem inder- og ydervæggen for at opnå maksimal termoeffekt. Beholderen åbnes med skruelukning og dette låg kan skrues helt af, dersom det er madvarer, man har med på tur.

Da Primus C&H Food Bottle 1.2 er noget større i diameteren, end traditionelle termoflasker, er det praktisk med det store, sammenklappelige håndtag på siden, der letter serveringen. Selve låget fungerer også som krus og skal man dele beholderens indhold med en anden, eller blot kunne både spise og drikke, vil man sætte stor pris på den ekstra mug, der ligger i låget.

Ligesom det er tilfældet med alle andre former for termobeholdere, som skal bruges med varmt indhold, er det en rigtig god idé at lade beholderen stå med kogende vand i en ti minutters tid, inden den tages i brug.

Andree, Amundsen, Nansen, Hillary og Tenzing er nogle af de mest berømte eventyrere, der alle valgte udstyr fra svenske Primus. Men det er ikke kun bjergbestigere og polarforskere, der vælger lamper og kogegrej fra Primus. Millioner af mennesker verden over, lige fra den kenyanske husholdning, filmholdet i New Zealand, den europæiske familie på campingtur til bjergbestigere på K2 har valgt Primus som deres foretrukne apparatur til opvarmning, madlavning og belysning. Primus kan i dag findes i mere end 80 forskellige lande.

https://www.youtube.com/watch?v=w7J2Y7Rqnb8

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Dimensioner : H: 26 / Ø: 11 cm
Volumen : 1,2 liter
Vægt: 835 g
Stainless Steel 18/8

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch