Vælg farve Walnut Brown
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Blundstone

#550 Classic Chelsea Boot

Prismatch Læs mere
DKK 1.399,-
EUR 187,38

#550 Classic Chelsea Boot

Varenr:989-550
DKK 1.399,-
EUR 187,38
Vælg farveWalnut Brown
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Tasmanske Blundstone fremstiller fodtøj som få andre! Firmaet blev grundlagt i Tasmanien tilbage i 1870, og missionen har helt fra starten været at fremstille markedets bedste og mest robuste læderfodtøj ved hjælp af de bedste materialer. Fodtøj, der kan bruges året rundt. I bagende sol og i tunge sludbyger. Både til en rask tur i det fri, men så sandelig også til det mere urbane brug.

Den uhyre komfortable og velsiddende #550 Classic Chelsea Boot er én af tasmanske Blundstones mest solgte modeller. Denne klassiske chelsea-støvle er fremstillet af det lækreste, velgarvede kernelæder, som er både syre- og olieresistent. Det tilpas brede elastiske panel på både inderside og yderside og de to fingergreb gør støvlen nem og hurtig at få af og på.

Indvendigt er #550 Classic Chelsea Boot foret med smidigt kalveskind og ekstra forstærket omkring hælen og fremme ved tæerne. Den udtagelige indersål er formstøbt og bidrager til den udtalte stødabsorption og generelle komfort.

Den fine stødabsorption forstærkes i den grad af det patenterede SPS Max Comfort System™, hvor den særlige XRD® Extreme Impact Protection under hælen i kombination med den særlige konstruktion under forfoden, både giver et fantastisk godt afsæt og en sublim stødabsorption.

Den formstøbte mellemsål af TPU modvirker træthed under foden og bidrager mærkbart til den totale komfort.

#550 Classic Chelsea Boot leveres i øvrigt med et sæt ekstra indlægssåler, som kan placeres under den eksisterende indersåle. Hermed kan du kan få støvlen til at passe perfekt, uanset om den bruges med de tyndere sommerstrømper eller de tykkere vintersokker.

Normalt er hverdagsfodtøj i stil med Blundstones modeller ikke noget, vi umiddelbart ville tage i vores sortiment, for bortset fra en tur i skoven eller gennem Svanninge Bakker, er der ikke tale om fodtøj udviklet til decideret outdoor- eller vandrebrug. Men vi er faldet pladask for den dedikerede tilgang til produktfremstillingen, den klassiske garvningsmetode, den enestående finish og det uhyre lækre materialevalg - for ikke at tale om den umiddelbare komfort man oplever med Blundstones fodtøj. Det er fodtøj, når det er bedst, og selvfølgelig med stor hensyntagen til det miljømæssige aspekt!

Vi byder således Blundstone velkommen i Friluftslageret, og vi er helt sikre på, at du vil blive ligeså begejstret for Blundstones fodtøj som vi er!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt pr. stk. : 505 gram
Overdel: Leather
Sål: Thermoplastic Polyurethane
Fodseng: SPS Max Comfort System™
Foring: Calfskin
Mellemsål: Molded TPU
Vægt: 1010 g

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

Luft

FODTØJ

STEP 1
Measure your foot length. An easy way to do this is to stand on a piece of paper and trace the outline of your foot. Then measure from the back of your heel to the tip of your big toe. This will give you the length of your foot. Make sure you measure both feet and go with the largest size.

STEP 2
When it comes to comfort, it is just as important to get the right boot width as the length. While our leathers will stretch and mold to your feet over time, if you prefer a wider fit select a half size up.

STEP 3
Refer to the size below and compare your foot measurement to the chart below for the perfect fit.

STEP 4
When you receive your boots make sure you try them on standing, wearing either socks or stockings that you wear with your boots. Please also try these on a carpeted surface so that the bottom of the boots is protected.

Luft

Kilde: Blundstone

Lagerstatus

Prismatch