Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Klättermusen

Allgrön 2.0 Jacket

Allgrön 2.0 Jacket

Varenr:10003M
Vælg farveBlack
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Den for efteråret 2018 helt nye Allgrön 2.0 Jacket afløser den populære og prisvindende Allgrön Jacket. Den nye model er faktisk blevet lidt lettere, men den både føles og er noget mere robust end forgængeren og er således en jakke, der tåler det hårdeste brug. Endvidere er selve skæringen anderledes, så det er lykkes at bruge endnu færre syninger i den nye model.

Der er dog fortsat tale om en blød, let og yderst smidig skaljakke, der ikke står tilbage for soft shell'ens åndbare og strækbare egenskaber. Og endvidere en jakke, der i materialevalg og produktion belaster miljøet minimalt!

Disse enestående egenskaber skyldes anvendelsen af en enestående blanding af 50% Ultramid Bio-Mass Balanced Polyamide (ja, det hedder det) og 50% Bluesign -certificeret nylon, hvor der er pålamineret en nyudviklet membran, der sikrer fuldkommen vindtæthed, vandtæthed og god åndbarhed. Membranen er uhyre strækbar, hvilket kommer til sin ret i denne strækbare jakke, hvor det ikke kun er enkelte paneler, men hele jakken, der er strækbar. Og jakken føles virkelig så behagelig, at det bliver svært at trække i en traditionel, stiv skaljakke, når man først har prøvet en Allgrön 2.0 Jacket!

Dette både bløde, lydløse og meget slidstærke tekstil vejer blot 148 gram/m2, hvilket får en størrelse medium ned på 624 gram. Den lave vægt kombineret med materialets beskaffenhed får det til at virke som, man har iført sig en robust soft-shell, snarere end et beskyttende skallag.

Grundet metervarens strækbare egenskaber er Klättermusen Allgrön 2.0 Jacket skåret med et kropsnært snit, som ingenlunde føles hæmmende. Denne fænomenale skæring resulterer desuden i langt færre syninger, end det normalt er tilfældet med jakker af denne type. Ærmerne er diffentialskåret og forlænget på bagsiden af håndryggen for bedre pasform. De mest udsatte områder, altså omkring hofterne, på albuer og ned omkring håndleddene er Allgrön 2.0 Jacket ekstra forstærket med pålaminerede Duracoat -paneler, der simpelthen ikke er til at slide op. For at få en ordentlig lukning omkring håndleddet er ærmeafslutningen udstyret med en ikke mindre end genial, elastisk sammenlukning, der nemt betjenes med én hånd. Samme type sammensnøring findes nederst i hver side. Da frontstykket er skåret meget kropsnært, er det kun bagstykket, der snøres sammen.

Den meget velsiddende hætte, der snildt rummer en klatre- eller cykelhjelm, er fuldt indstillelig og desuden forsynet med en ekstra, indvendig skygge i strækmateriale. Resultatet er en hætte, som faktisk sidder lige så godt som en kasket! Desuden er hætten udstyret men en særlig kant på oversiden af skyggen, som forhindrer regnvandet i at løbe ned i ansigtet - ganske fikst!

De to frontlommer åbnes med pålidelige YKK Vision -lynlåse, som er forsynet med såvel indvendig som udvendig stormflap, der effektivt holder regnen ude. Indvendigt er der fundet plads til en lynlåslomme til værdierne. De lange lynlåsåbninger under armene gør det muligt at regulere graden af ventilation ved skiftende aktivitetsniveau, og lommerne på fronten er udstyret med en foring af strækbart net, der sørger for maksimal ventilation, når lommerne åbnes.

Der er vandtætte stormflapper både for og bag den skrå YKK Vision -frontlynlås (den forreste stormflap er afstivet), hvilket holder både vind og vand ude. Disse specielle YKK -lynlåse er meget pålidelige og nemme at betjene - også under krævende vinterbrug! Den skrå lynlåskonstruktion maksimerer de vandtætte egenskaber og sikrer, at lynlåsen ikke kommer i karambolage med hagepartiet. Derudover er den indvendige stormflap øverst foret med blødt velour-fleece, der føles blødt og behageligt mod huden.

Klättermusen Allgrön 2.0 Jacket er kort fortalt en ganske enestående jakke i et fantastisk flot og stilrent design! Og den er blevet endnu bedre end forgængeren, der ellers vandt den eftertragtede ISPO Outdoor Industry Award, som tildeles de topprodukter, der på afgørende punkter adskiller sig fra mængden, såvel designmæssigt som funktionelt. Og har du én gang prøvet Allgrön 2.0 Jacket, bliver du overbevist om, at den er alle pengene værd!

I den nordiske mytologi er Allgrön en ø, der ejes af jætten, Fjølvar. Øen er meget smuk og frodig og det siges, at Odin yndede at besøge øen for at forføre piger, der var blændet af hans udseende.

Læs mere om Klättermusen her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Konstruktion: 3-lags
Membran: 3-Layer Cutan®
Hætte: Med
Vandsøjletryk: ≥ 20.000mm
Materiale: Kunstfibre
Vægt: 624 g
Materiale:
50% Ultramid® Bio-Mass Balanced Polyamide
Materiale:
50% Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Kilde: Klättermusen

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?