Produktet er tilføjet kurven
InStock
Spar 25%
Vælg farve Jet Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Aclima

WarmWool Hood Sweater Women

Prismatch Læs mere
DKK 749,- DKK 999,-
EUR 100,32 EUR 133,80

WarmWool Hood Sweater Women

Varenr:105382
DKK 749,- DKK 999,-
EUR 100,32 EUR 133,80
Vælg farveJet Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Produktegenskaber

Fremstillet af 200 grams (200g/m2) merinould
Superblød og meget fin samt yderst slidstærk kvalitet
Udstyret med et lækkert tommelfingergreb
Multifunktionel hætte

Beskrivelse

WarmWool-serien, som denne gennemførte hættetrøje tilhører, er en linje af varmt og alsidigt undertøj, hvor der er anvendt en 200 grams (200 gram/m2) merinould af en superblød og meget, meget fin og yderst slidstærk kvalitet, som hverken kradser eller krymper.

Denne WarmWool Hood Sweater Women, som er en opdatering af én af Aclimas absolut bestsellere, kan således både bruges som varm undertrøje, men er ligeså anvendelig som det varmeregulerende mellemlag eller blot alene som det yderste lag, når det ikke er alt for koldt. Den er nemlig ikke som undertrøjer er flest!

Blandt andet er WarmWool Hood Sweater Women udstyret med et lækkert tommelfingergreb på de forlængede manchetter ved håndleddene, så ærmet kan trækkes godt ud over håndleddet og give beskyttelse, når det behøves, og nederst på ryggen er der fundet plads til en praktisk lynlåslomme i hver side, så du hurtigt kan komme til de småting, du gerne lige vil have ved hånden. Om hovedet og omkring halsen kommer du heller ikke til at fryse, for her kan den tætsiddende hætte hurtigt trækkes over hovedet og give omgående varme, når det behøves.

Konstruktionen af hætten - eller rettere balaclavaen - er faktisk meget snedig, for foruden at bruge hætten som den er, kan du enten trække den helt tilbage, hvis du vil have lidt ventilation til halsen, men du kan også trække blot den øverste del af hætten tilbage, hvis du ønsker ekstra varme omkring hals og nakke. 

WarmWool Hood Sweater Women er en fantastisk lækker og gennemført trøje, som kan bruges til alle former for friluftsliv, lige fra det tidlige efterår til det sene forår.

Aclima WarmWool Hood Sweater Women er stærkt vanedannende!

Norske Aclima har været i familien Johansens eje siden 1939, så i hele tre generationer har de været en vigtig og kompetent norsk tekstilproducent. Erfaringen og kundskaben, der er blevet oparbejdet gennem generationer er uvurderlig i deres arbejde for at holde folk tørre og varme. Og Norges specielle klima giver da også en del udfordringer, som forsøges løst bedst mulig.

Aclimas vision er helt klart at få flere til at trives udendørs - gøre det godt og bekvemt at være ude! Og dette virkeliggøres gennem hele deres forretningsidé: Aclima skal kombinere den indgående kundskab om markedets behov med den rette fibersammensætning, strikkemetode og design for at udvikle og sælge funktionelt undertøj og mellemlag til udendørs brug.

Og Aclima har i sandhed specialiseret sig i uldundertøj. Merinould giver som bekendt den bedste komfort under langt de fleste vejrlig, temperaturforhold og de fleste aktiviteter. Og som du måske allerede ved, har uld en ganske unik evne til at holde dig varm, selvom du skulle blive våd. Med Aclimas produktserie har de fremstillet en række komfortable og slidstærke produkter, som samtidig sikrer den bedste svedtransport. Funktionen har altid haft førsteprioritet hos Aclima, men da de også er interesseret i, hvordan du har det når du bruger de, om du kan lide designet eller i det hele taget har forslag til produktudvikling, hører de gerne fra dig, så de kan blive endnu bedre!

Aclima holder til på Krøderen, Buskerud tæt ved Norefjell. Dette er et fantastisk område for produktudvikling og for at teste deres produkter såvel sommer som vinter. Aclimas kollektion dækker udendørsaktiviteter hele året rundt med undertøj og mellembeklædning, så både du og din familie skal have det godt, når I er ude i det fri.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Materiale, vægt pr. m2 (gram): 200 gram
Vægt: 310 g
Materiale:
100% Merino Wool

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING

Luft

SE ALT FRA ACLIMA

Kilde: Aclima

Lagerstatus

Prismatch