InStock
Spar 21%
Vælg farve Desert Yellow
Haglöfs

Vide Large

Prismatch Læs mere
DKK 549,- DKK 699,-
EUR 73,53 EUR 93,62

Vide Large

Varenr:338112
DKK 549,- DKK 699,-
EUR 73,53 EUR 93,62
Vælg farveDesert Yellow

Beskrivelse

Den legendariske Tight-serie fra Haglöfs er ligeså berømt som den klassiske Kånken-rygsæk fra Fjällräven. Men der er i vore øjne nogle mangler på Tight-rygsækkene (og så sandelig også på Kånken), som nu er blevet tilført denne nye Vide Large på 25 liter, hvilket gør os af den helt faste overbevisning, at Vide Large er en aldeles værdig afløser, som kan opnå mindst samme popularitet! En super alsidig rygsæk til alle de krævende urbane eventyr, såvel som turene i det fri.

For det første er bæresystemet bedre, end på Tight-rygsækken. På Vide Large består det af en semi-ventilerende rygplade af formpresset EVA-skum, som er udstyret med nogle særlig udskæringer, der helt naturligt får den til at følge ryggens krumninger, uanset om du cykler eller blot bukker dig. Ind mod ryggen er denne plade i hver side udstyret med et velventilerende AirMesh™ -panel, der øger ventilationen markant, og imellem disse paneler er pladen polstret med en blød 3D-mesh, som giver god komfort ind mod ryggen og fin svedtransport.

De velpolstrede skulderremme er ligeledes foret med en luftig 3D-mesh, som på den øverste del ind mod hals og nakke er trukket med rundt for at øge bærekomforten. Henover brystet samles skulderremmene med en justerbar brystrem, så skulderremmene holdes på plads og ikke arbejder sig ud i armhulerne.

Det i øvrigt aftagelige mavebælte holder rygsækken fikseret på ryggen, så den ikke rutsjer fra side til side.

Hvad angår ruminddeling og lommer er Vide Large også mere attraktiv end Tight-rygsækken: Bagerst findes en stor lynlåslomme til enten den bærbare computer eller drikkesystemet, hvis rygsækken skal bruges til de krævende ture i det fri, og foran denne stiklomme findes det regulære hovedrum på ca. 25 liter, som ligeledes entreres gennem lynlås, her dog en tovejs én af slagsen. På toppen af rygsækken er der en praktisk lomme til fx pengepung og solbriller og en lille krog til nøglerne.

Foran hovedrummet er der sideindgang til endnu et lynlåslukket rum, og på fronten af den afstivede frontplade er der fastgjort et stykke justerbart og elastisk webbing til cykelhjelm, regntøj og andet, man nemt og hurtigt skal kunne komme til. Denne webbing er trukket igennem et par rækker daisy chains, som samtidig levner plads til udstyrskarabinerne, hvis noget ekstra skal fastgøres forrest på rygsækken.

Og de sidelommer, som vi har savnet på Tight-modellen, er på Vide Large blevet tilføjet i form af nogle rummelige stretch-lommer, som er praktiske til både drikkeflasker og andre småfornødenheder, man skal have hurtig adgang til.

Eventuel overskudsvolumen minimeres effektivt ved hjælp af kompressionsremmen på hver side, som kan åbnes med stikspænde, så det er lettere at komme i hovedrummet, og det forstærkede bærehåndtag på toppen er praktisk, når ikke lige rygsækken transporteres på ryggen.

Så ja, vi spår den nye Vide Large en stor fremtid. Den har alt det, man kan forlange af en velsiddende og alsidig dagtursrygsæk, både til hverdag og eventyrene i det fri.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen : 25 liter
Sidelommer: Ja
Regnslag: Ikke inkluderet
Anbefalet brug: Dagtur / Studie
Vægt: 830 g
Bund:
500 D ATY Oxford Polyamide
Front:
500 D ATY Oxford Polyamide
Ryg:
AirMesh™

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

FODTØJ - MÆND

Luft

FODTØJ - KVINDER

Luft

RYGSÆKKE

Luft

HOVEDBEKLÆDNING

Luft

Kilde: Haglöfs

Lagerstatus

Prismatch