Vælg farve Black/Fiery Red
Vælg lynlås
Y by Nordisk

V.I.B 250 Medium

Prismatch Læs mere
DKK 2.299,- DKK 2.999,-
EUR 307,92 EUR 401,68

V.I.B 250 Medium

Varenr:86021
DKK 2.299,- DKK 2.999,-
EUR 307,92 EUR 401,68
Vælg farveBlack/Fiery Red
Vælg lynlås

Beskrivelse

Handmade in Germany!

Der findes mange gode dunsoveposer på markedet, men kun Y by Nordisk (tidligere Yeti) udvikler og fremstiller deres dunsoveposer på egen fabrik i Tyskland, hvor de skrappe kvalitetskrav også nøje gennemgås - og hvor den efterfølgende service er i top! Y by Nordisk fremstiller nogle af markedets mest gennemførte dunprodukter, og ikke mindst deres V.I.B. (Very Important Bags) -soveposer fortjener en særlig opmærksomhed. En serie af super eksklusive dunsoveposer, der dækker de flestes behov, lige fra gramjægerens sommerture til de hardcore eventyr på det krævende vinterfjeld.

V.I.B.-serien er fremstillet af ekstremt lækre materialer og fyldt med den lækreste, hvide (certificerede) gåsedun, kaldet Crystal Down™, som er sammensat af 95% dun og blot 5% småfjer, der tilsammen har et imponerende løft på hele 750+ cuin. Og her skal man lige have in mente, at den europæiske standard altså er en tand hårdere end den amerikanske, da den svarer til et løft på omtrent 820 cuin iht. US-standarden!

Læs mere om dunsoveposers konstruktion, blandingsforhold, løft mv. her >>>

Y by Nordisk V.I.B. 250 Medium vandt for år tilbage den eftertragtede Editor's Choice i det velansete magasin, Outdoor, og den er med sine ca. 560 gram blandt markedets letteste dunsoveposer sammenholdt med temperaturgrænsen. Med en nedre komforttemperatur på ca. +6°C (jf. EN 13537-normen) er denne lille frækkert et oplagt bud på din næste sovepose til sommerfjeldet, rejsen Down Under, cykelturen herhjemme eller trekking-turen i Pyrenæerne.

Modsat andre dunsoveposer i letvægtsklassen er V.I.B. 250 Medium ikke gennemsyet mellem inder- og yderpose, men konstrueret med H-formede dunkanaler, så man undgår det kuldetab, der opstår ved den gennemsyede konstruktion. Inderposen er fremstillet af det lette UltraCell™, som er et silkeblødt og meget slidstærkt nylontekstil, som dels føles fantastisk komfortabelt og dels sørger for god videretransport af overskudsvarme kroppens fugtafgivelse. Ydermaterialet er af SupCell™, som ligeledes er et ekstremt let og rivstærkt nylontekstil med ripstopstruktur med fine fugttransporterende egenskaber i forening med god vandresistens. V.I.B. 250 Medium er som nævnt fyldt med det lækreste Crystal Down™, som i denne størrelse udgør omtrent 230 gram af totalvægten.

Og dette materialevalg gør, at Y by Nordisk V.I.B. 250 Medium ikke fylder mere end ca. 23 x 16 cm. i sammenpakket stand, hvilket ikke er meget mere end en termoflaske.

Y by Nordisk V.I.B. 250 Medium er selvfølgelig udstyret med dunfyldt stormflap bag lynlåsen for at minimere varmetabet, regulerbar og formsyet hætte og en indvendig lomme til fx vækkeur eller værdierne. Og så leveres V.I.B. 250 Medium både med pakkepose og med en stor opbevaringspose, hvori soveposen kan ligge tilpas luftigt mellem turene i det fri - det har den nemlig bedst af!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Komforttemperatur kvinder: 9 °C
Komforttemperatur mænd: 5 °C
Ekstremtemperatur mænd: -9 °C
Bredde, skulder : 77 cm
Bredde, fod : 52 cm
Længde: 205 cm
Personlængde : Max 175 cm
Opbevaringspose: Inkluderet
Pakkepose: Inkluderet
Pakkevolumen, diameter: 16 cm
Pakkevolumen, længde: 23 cm
Vægt: 560 g
Ydermateriale:
UltraCell™ Nylon
Indermateriale:
SupCell™ Nylon
Fyld: Crystal Down™ 95/5
Fyldvolumen : 750 cuin
Fyldvægt : 230 gram

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch