Vælg farve Aegean/Caribean
Vælg lynlås RZ
Sea to Summit

Venture™ VtII Long Women

Prismatch Læs mere
DKK 1.499,- DKK 1.899,-
EUR 200,77 EUR 254,35

Venture™ VtII Long Women

Varenr:64-02131
DKK 1.499,- DKK 1.899,-
EUR 200,77 EUR 254,35
Vælg farveAegean/Caribean
Vælg lynlås RZ

Beskrivelse

Ikke som fibersoveposer er flest! Venture VTII Women Long er en fantastisk gennemført fibersovepose med alle de rigtige detaljer, som gør det mere behageligt og komfortabelt at sove i sovepose. Og med denne kvindespecifikke dunsovepose er der taget højde for både udformning og ekstra isolering præcist der, hvor kvinderne har mest brug for det, altså mere fyld i overdelen, omkring underlivet og ikke mindst i fodenden.

Med den overvældende succes, som vi har oplevet med bl.a. liggeunderlagene fra Sea to Summit, var det oplagt at prøve at tage nogle af deres mest populære soveposer ind i vort sortiment. For også når det gælder soveposer, går Sea to Summit andre veje i forhold til andre producenter.

Denne i øvrigt forbavsende lette (1.550 gram) Venture VTII Women Long er som type en rigtig klassisk, varm og alsidig tresæsoners fibersovepose, som med en nedre komforttemperatur på -5˚C (iht. EN-standarden for kvinder) gør den anvendelig fra tidligt forår og godt hen på efteråret.

Og Sea to Summit gør her brug af en helt anden teknik i forhold til fiberfyldet, når man sammenligner med den traditionelle fibersovepose. Sea to Summit har nemlig valgt at fore soveposen med det uforlignelige ThermoLite®, som er et superblødt, syntetisk fyld bestående af både bløde mikrofibre og hule polyesterfibre, der binder meget store mængder isolerende luft i forhold til vægten - og som samtidig er stærkt hydrofobisk, så vandet holdes væk! Ved hjælp af den særlige WaveLoft™ -konstruktion forbindes flere tykke lag af ThermoLite® -fiberen i en unik bølgestruktur i aflukkede kamre, hvilket binder masser af isolerende luft i de lukkede luftlommer. Og ved at fiksere fiberfyldet i aflukkede kamre, undgår man desuden den irriterende fornemmelse af at blive fanget i et løsthængende for i soveposen!

Konstruktionen af soveposen - med de langsgående kanaler på både over- og underside - gør det endvidere muligt at fiksere fiberfyldet for at sikre bedst mulig isolering, hvor der er mest behov for det.

Og i modsætning til den klassiske fibersovepose, er udformningen af Venture VTII Women Long mere rektangulær, hvilket afstedkommer væsentligt bedre plads i soveposen. De tovejs YKK® lynlås løber således hele vejen under foden og konstrueret med en særskilt lynlås i fodenden, så der både er mulighed for ekstra ventilation i fodenden alene og for at soveposen kan åbnes helt op og bruges som tæppe på de lunere sommernætter, hvis det ønskes. Denne særlige konstruktion gør det desuden muligt at sammenlyne en højre- og venstrelynet sovepose, selvom man altså kan åbne soveposen hele vejen rundt om fodenden - og det er ikke set før!

Og så en anden smart detalje: I modsatte side af selve hovedlynlåsen findes en halvlang og ligeledes tovejs lynlås, som afstedkommer det såkaldte Free-Flow™ -system, der både gør det muligt stikke begge arme ud gennem soveposen, men som også muliggør ekstra bevægelsesfrihed og ventilation, da den øverste tredjedel på oversiden hermed kan åbnes helt op og foldes ned, ligesom fodenden kan åbnes separat.

Bag lynlåsene er der selvfølgelig ekstra brede og forede stormflapper, så varmen holdes indeni posen og kulden ude. Stormflapperne er lavet med en afstivende kantforstærkning, så lynlåsen ikke bider sig fast i stoffet.

Også den 3D-formede hætte er lavet med særligt udformede fiberkanaler og kan på de varmere nætter lægges helt fladt ned eller snøres godt til omkring hovedet, når nattefrosten kommer krybende og der er behov for det. Og her vil den velforede skulderkrave bidrage til, at den varme luft holdes godt nede i soveposen.

Ydermaterialet på Sea to Summit Venture VTII Women Long er fremstillet af en både superlet, supersmidig og vejrresistent, DWR (Durable Water Repellency) -behandlet 30 Denier Nylon, medens inderposen er af en silkeblød 20 Denier Nylon Soft Touch for maksimal åndbarhed, komfort og varmeregulering.

Venture VTII Women Long leveres med en robust 70 Denier kompressionspose til brug på turene, hvor soveposen skal fylde mindst muligt.

En fantastisk gennemført fibersovepose, hvor intet er overladt til tilfældighederne!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Komforttemperatur kvinder: -5 °C
Komforttemperatur mænd: -12 °C
Ekstremtemperatur mænd: -31 °C
Bredde, skulder : 76 cm
Bredde, fod : 61 cm
Længde: 208 cm
Personlængde : Max 183 cm
Pakkepose: Inkluderet
Pakkevolumen, diameter: 23 cm
Pakkevolumen, længde: 50 cm
Vægt: 1550 g
Ydermateriale:
30 D Nylon
Indermateriale:
20 D Nylon Soft Touch
Fyld: Thermolite®

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch