Vælg farve Arctic Green/Storm
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Fjällräven

Vardag Lite Padded Jacket

Prismatch Læs mere
DKK 2.499,-
EUR 334,71

Vardag Lite Padded Jacket

Varenr:84128
DKK 2.499,-
EUR 334,71
Vælg farveArctic Green/Storm
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Forgængeren til denne stilfulde og i øvrigt bæredygtige Vardag Lite Padded Jacket fra Fjällräven blev første gang lanceret tilbage i 70'erne og er fortsat blandt én af Fjällrävens mest ikoniske jakker. Denne model er dog blevet opdateret med bl.a. en optimeret og noget bedre pasform, så den ikke er så firskåret som den oprindelige model.

Denne lune Vardag Lite Padded Jacket fra Fjällräven er en dejlig varm, no-nonsense efterårs- og vinterjakke med et cool retro-look. Ikke for mange overflødige dikkedarer, men en stilsikker jakke fremstillet i nogle gedigne materialer, der bare holder år efter år.

Vardag Lite Padded Jacket er fremstillet med et ydermateriale af det drønstærke G-1000® Eco. Denne fantastiske vævning er sammensat af 65% genindvundet polyester og 35% organisk bomuld. En blanding, der besidder nogle fantastiske vindafvisende og vandresistente egenskaber.

Læs mere om Fjällräven G-1000® her >>>

Disse egenskaber kan finjusteres ved den rette behandling med Greenland Wax, der gnides og herefter varmes ind i stoffet med fx et strygejern. Således er det også muligt at behandle stoffet lige nøjagtigt der, hvor man ønsker maksimal vandresistens, fx over skuldrene, på albuerne og på det nederste af ærmerne, altså de steder, hvor sliddet oftest er størst.

Jakken er foret med én af kunstfiber af 100% genindvundet polyester, der binder meget store mængder isolerende luft i forhold til fyldmængden og som giver god varme på de kolde og blæsende efterårs- og vinterdage. Med denne konstruktion opnås maksimal isolering samtidig med, at jakken ikke fylder for meget. Inderst er Vardag Lite Padded Jacket foret med en glat mikrofiber, der nedsætter friktionen og ikke hænger i det underliggende tøjlag, og på de kolde og blæsende dage vil du sætte pris på den justerbare hætte, som sidder rigtig godt omkring hovedet. Vidden på ærmeafslutningerne reguleres med knaplukninger og nederst snøres jakken sammen ved hjælp af en enhåndsbetjent snorelukning i hver side.

På fronten er Fjällräven Vardag Lite Padded Jacket nederst udstyret med to rummelige og knaplukkede håndlommer, og på brystet er der fundet plads til et par lynlåslukkede lommer. Indvendigt findes en lynlåslukket lomme til pengepungen eller andre værdier. Den tovejs frontlynlås er gemt væk bag en bred, knaplukket stormflap, som minimerer risikoen for kuldegennemtrængning.

Den klassiske pasform, retro-logoet og den stilfulde fremtoning understreger, at Vardag Lite Padded Jacket  er en tidløs efterårs- og vinterjakke, der med garanti også vil være moderne om tyve år.

Ideen, der startede en national bevægelse
Efter moden overvejelse har vi valgt at tage det gamle, hæderkronede Fjällräven tilbage i vort sortiment. Først og fremmest fordi, deres produktlinje de senere år er blevet meget interessant, bl.a. med deres flotte retro-design på en række produkter, men også fordi deres beklædning i den legendariske G-1000® og de klassiske bomuldsskjorter fortsat er efterspurgt - og med god grund!

Historien om Fjällräven starter tilbage i 1950, hvor Åke Nordin - en ung knægt på 14 år fra Örnsköldvik i Nordsverige med stor interesse for friluftsliv - ville begive sig på en længere fjeldvandring. Han havde dog store problemer med datidens rygsække, da de føltes som små, pæreformede tasker med et for ringe bæresystem, hvor for meget af vægten sad som en byrde lige over bagdelen.

Den unge Åke tog sagen i egen hånd og byggede en ramme af træ, der gav en langt bedre aflastning og vægtfordeling, således bærekomforten dels blev langt bedre og dels gjorde det muligt at bære tungere oppakning.

De følgende år fik flere og flere øjnene op for denne rammerygsæks fortræffeligheder, og til sidst blev behovet så stort, at Åke Nordin i 1960 startede virksomheden, der blev døbt Fjällräven. Firmanavnet skyldtes Åkes store beundring for det lille rovdyr, der lever på de barske, svenske fjelde og som tilpasser sig naturens luner og årstidernes skiften.

Det startede i et lille kælderrum i Örnsköldvik, men i dag har Fjällräven markedsandele i det meste af verden. Og grundideen er den samme som den var for snart 50 år siden, nemlig at kunne tilbyde funktionel beklædning og udstyr, der gør oplevelserne på turene i det fri større.

Og stedse arbejder Fjällräven på nye innovative designløsninger, forbedrede materialer og i det hele taget med fokus på funktionalitet og lav vægt. Alle faktorer, der giver dig større frihed, når du færdes i det fri.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 1275 g
Materiale:
G-1000® Eco

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx. skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Fjällräven

Lagerstatus

Prismatch