Stanley

Vacuum Insulated Water Bottle, 0.47

Prismatch Læs mere
DKK 199,-
EUR 26,65

Vacuum Insulated Water Bottle, 0.47

Varenr:46-01451
DKK 199,-
EUR 26,65
Vælg farveRed Sky

Beskrivelse

Hvis du er typen, der ikke bryder dig om at drikke af plasticflasker, fordi indholdet ikke holdes køligt længe nok, er denne Vacuum Insulated Water Bottle, 0.47 fra Stanley det helt rigtige valg.

Vacuum Insulated Water Bottle, 0.47 er nemlig et rigtig lækkert termokrus, som er fremstillet af pulverlakeret og rustfrit 18/8 ædelstål med skruelåg af BPA-frit polycarbonat og lavet med en diameter, som selvfølgelig passer ned i bilens kopholder.

Ved at løsne det brede skruelåg åbnes koppen og der kan drikkes. Når låget skrues på igen, sikrer en kraftig pakning i toppen af låget, at låget lukker helt tæt, så indholdet ikke løber ud i tasken eller i bilen.

Den medbragte drik holdes kølig i op til 7 timer, så du også har koldt at drikke på de lange ture i det fri.

Stanley Vacuum Insulated Water Bottle, 0.47 er forsynet med praktisk fingergreb, som fikseres, når det er slået ned, og så den naturligvis vaskes i maskinen, hvis det ønskes.

Historien om legendariske Stanley går helt tilbage til 1913, hvor William Stanley Jr. opfandt en termoflaske, som med brug af et vacuum mellem to stålvægge satte helt nye standarder for termoflaskernes isolerende egenskaber. Og denne opfindelse, som altså er over 100 år gammel, er stadig den bedste konstruktion, der findes, og den anvendes derfor af alle de førende producenter på markedet.

Med modsat alle andre termoflasker, er Stanleys modeller blevet ikoniske. Og de bruges af alle og til alle mulige formål, lige fra almindeligt hverdagsbrug til de krævende ture i det fri.

Generationer efter generationer har anvendt de karakteristiske grønne flasker, som godt nok ikke er helt så lette som så mange andre, men til gengæld er de bomstærke! Og det unikke design med den hamrede ståloverflade er kendt og elsket af mange.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen : 0,47 liter
Diameter: 7,6 cm
Højde: 19 cm
Vægt: 340 g
Stainless Steel 18/8

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch