Outdoorkursus for begyndere

Friluftslageret tilbyder nu et nyt og spændende kursus, der er bygget op omkring de grundlæggende friluftsfærdigheder. Kurset afholdes i trygge rammer med fokus på en god og afslappet stemning. Vi sørger for forplejning og stemningsfyldt lejr med bål og lavvuer til overnatningen.

Målet for kurset er, at du kan tilegne dig de færdigheder der skal til, for at du kan begive dig trygt ud på tur.
Sammen med kursusleder, Mette Mortensen, gennemgår vi det friluftsudstyr og de kompetencer, der skal være med til at gøre din tur så god som muligt. Du kommer til at teste og arbejde med pakning af rygsæk, friluftsudstyr, vandreteknikker, planlægning af tur, færdselsret og regler i naturen, båltænding og ild med og uden tændstikker, etablering af primitivt ly og soveplads, knob, knuder og reb samt basis kort- og kompastræning.

Alle kan deltage, da dette kursus kun kræver lysten til at være med og modet til overnatte ude og være udendørs i 2 dage. Derudover er et positivt sind samt lysten til at blive udfordret en god ting at have med.

Vi benytter kun erfarne undervisere på dette kursus, hvor du blandt andre vil møde vores kursusleder Mette Mortensen. Mette har mere end 20 års relevant friluftserfaring og er senest kendt som ”Hende med hytten” i DR1-programmet Alene i Vildmarken lll.

 • Der er maks 16 deltagere på hvert kursus
 • Hver deltager skal medbringe tøj der passer til årstiden - ovepose, liggeunderlag, kniv, kompas, service og en drikkedunk - resten sørger vi for
 • Kurset afholdes i Langesøskoven på Langesøvej 174, 5462 Morud fra lørdag den 21. marts kl. 10:00 til søndag den 22. marts kl. 15:00
 • Prisen er 1.495,- pr. deltager og tilmelding kan ske her
 • Bemærk, at kurset kun gennemføres ved deltagelse af minimum 8 personer
 • Betaling for kursus refunderes ikke ved framelding efter 7. marts

 

NY FRILUFTSLAGERET.DK

Hurra!

Så åbnede vores nye webshop - et tiltag der har været undervejs i meget lang tid! Vi håber I vil tage rigtig godt imod den, og håber på lidt forståelse for småproblemer i opstartsfasen.

Hvis I har nogle kommentarer, ris såvel som ros, funktioner der mangler eller noget der ikke giver mening, vil vi sætte stor pris på, om I vil give os en kommentar med på vejen. Vi ved, at vi altid kan blive bedre og ønsker også vores kunders hjælp til dette.

God fornøjelse!

STUDIERABAT I FRILUFTSLAGERET

Er du studerende skal der ofte mere end mådehold til at få finanserne til at række, der skal rabatter til! I Friluftslageret har vi hele 20%* rabat for alle studerende.

 

Studierabatten omfatter stort set hele vort udvalg af varer. Du finder blandt andet:

 • Tasker og rygsække til studiet
 • Praktisk / regntøj til cykelturen
 • Telt til sommerferien
 • Ski og udstyr til vinterferien
 • Alt hvad hjertet begærer til friluftsentusiasten

Det eneste du skal gøre for at få glæde af rabatten er at fremvise et gyldigt studiekort i butikken eller ved bestilling via Friluftslageret.dk skrive i kommentarfeltet at du er studerende, og derefter scanne dit studiekort og sende det til info(at)friluftslageret.dk.

* Enkelte, og i forvejen nedsatte varer undtaget. Fragt ligeså undtaget studierabat.

FRI FRAGT PÅ KØB OVER KR. 499,-

Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer til pakkeboks uden omdeling i Danmark, med en varetotal over DKK 499,-

Lagerstatus

Prismatch