Vælg farve Mountain Blue
Fjällräven

Ulvö 23

Prismatch Læs mere
DKK 799,- DKK 1.099,-
EUR 107,02 EUR 147,20

Ulvö 23

Varenr:23301
DKK 799,- DKK 1.099,-
EUR 107,02 EUR 147,20
Vælg farveMountain Blue

Beskrivelse

Fjällräven Ulvö 23 er en både stilren og funktionel rygsæk, som grundet den velpolstrede og termoformede ryg med ventilerende mesh-paneler og de ditto skulderremme sidder rigtig godt på ryggen. Materialevalg, retro-design og logo leder tankerne hen på de klassiske rygsække fra 70'erne og 80'erne, men Ulvö 23 byder samtidig på nogle mere moderne designløsninger, som gør den ganske tidssvarende og oplagt til det moderne urbane brug. 

Rygsækken er fremstillet af det prisvindende Bergshell-nylon, som er et slidstærkt og meget, meget vejrresistent materiale, der mest minder om en lækker og kraftig bomuldskanvas, men som udelukkende består af genindvundne nylonmaterialer, så de miljømæssige hensyn varetages på bedste vis.

Ulvö 23 har en volumen på, ja, 23 liter og er grundet sin praktiske indretning lige velegnet til hverdagens strabadser til og fra arbejde eller studie, såvel som dagturene i det fri medbringende lidt ekstra tøj, madpakke og drikkelse.

Rygsækken er en såkaldt toploader, hvilket betyder, at Ulvö 23 entreres gennem den kraftige, U-formede YKK® -lynlås øverst på rygsækken. Denne åbning gør det både nemt at komme til rygsækkens indhold, ligesom den giver god vejrbeskyttelse og et godt overblik over rygsækkens indhold.

Indvendigt i hovedrummet findes ind mod ryggen en polstret lomme til den bærbare computer (op til 15,4”) eller iPad'en, og på fronten af denne polstrede lomme findes en lynlåslukket mesh-lomme til alle småtingene og et par stiklommer til skriveredskaberne. På fronten af rygsækken findes en ganske rummelig lynlåslomme til de småting, man hurtigt skal kunne komme til og den rummelige stretch-lomme på hver side er særdeles praktisk til drikkeflasker, cykellygterne og andre fornødenheder, man vil have nem og hurtig adgang til.

Det højdejusterbare brystrem holder skulderremmene ordentligt på plads og kompressionsremmen på hver side af rygsækken minimerer effektivt eventuel overskudsvolumen og får vægten godt ind til ryggen.

Fjällräven Ulvö 23 er en skøn rygsæk med et stort anvendelsesområde.

Ideen, der startede en national bevægelse
Efter moden overvejelse har vi valgt at tage det gamle, hæderkronede Fjällräven tilbage i vort sortiment. Først og fremmest fordi, deres produktlinie de senere år er blevet meget interessant, bl.a. med deres flotte retro-design på en række produkter, men også fordi deres beklædning i den legendariske G-1000® og de klassiske bomuldsskjorter fortsat er efterspurgt - og med god grund! 

Historien om Fjällräven starter tilbage i 1950, hvor Åke Nordin - en ung knægt på 14 år fra Örnsköldvik i Nordsverige med stor interesse for friluftsliv - ville begive sig på en længere fjeldvandring. Han havde dog store problemer med datidens rygsække, da de føltes som små, pæreformede tasker med et for ringe bæresystem, hvor for meget af vægten sad som en byrde lige over bagdelen.

Den unge Åke tog sagen i egen hånd og byggede en ramme af træ, der gav en langt bedre aflastning og vægtfordeling, således bærekomforten dels blev langt bedre og dels gjorde det muligt at bære tungere oppakning.

De følgende år fik flere og flere øjnene op for denne rammerygsæks fortræffeligheder, og til sidst blev behovet så stort, at Åke Nordin i 1960 startede virksomheden, der blev døbt Fjällräven. Firmanavnet skyldtes Åkes store beundring for det lille rovdyr, der lever på de barske, svenske fjelde og som tilpasser sig naturens luner og årstidernes skiften. 

Det startede i et lille kælderrum i Örnsköldvik, men i dag har Fjällräven markedsandele i det meste af verden. Og grundideen er den samme som den var for snart 50 år siden, nemlig at kunne tilbyde funktionel beklædning og udstyr, der gør oplevelserne på turene i det fri større.

Og stedse arbejder Fjällräven på nye innovative designløsninger, forbedrede materialer og i det hele taget med fokus på funktionalitet og lav vægt. Alle faktorer, der giver dig større frihed, når du færdes i det fri.

Se vort udvalg af Fjällräven her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen : 23 liter
Bæresystem: Classic Comfort™
Ryg: Fast
Sidelommer: Ja
Regnslag: Ikke inkluderet
Drikkesystem: Ikke forberedt
Dimensioner : H: 45 / B: 28 / D: 12,5 cm
Anbefalet brug: Dagtur / Studie
Vægt: 650 g
400 D Polyamide Bergshell

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx. skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Fjällräven

Lagerstatus

Prismatch