Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Black
Vælg størrelse
Y by Nordisk

Tora Down Shell Jacket Women

Prismatch Læs mere
DKK 3.299,-
EUR 441,86

Tora Down Shell Jacket Women

Varenr:1129
DKK 3.299,-
EUR 441,86
Vælg farveBlack
Vælg størrelse

Beskrivelse

Brug den som skijakke, som praktisk og stilfuld hverdagsjakke eller som det funktionelle overtøj på alle turene i det fri i vinterhalvåret - Tora Down Shell Jacket Women kan bruges til og er lavet til det hele!

Denne meget tekniske og velgennemtænkte Tora Down Shell Jacket Women fra Y by Nordisk er nemlig endnu en særdeles vellykket hybrid mellem en en dejlig lun dunjakke og en 100% vandtæt, åndbar og teknisk skaljakke. For ikke nok med, at Tora Down Shell Jacket Women er udstyret med imprægneret dunfyld, så er den også lavet med et vandtæt og strækbart ydermateriale og tapede syninger, så regnvandet ikke finder ind under jakken, hvis du skulle bliver overrasket af en regn- eller sludbyge! Materialets strækbare egenskaber sikrer en superb pasform og uovertruffen bevægelsesfrihed.

Dermed er denne både velsiddende og varme Tora Down Shell Jacket Women perfekt at anvende til vores ofte våde efterår og moderat vinter, hvor nedbøren ofte er af en mere våd karakter. Men derudover kan den selvfølgelig også bruges på skiferien og alle andre former for vintereventyr, hvor man ikke gider slås med flere lag tøj, men blot vil have én varm og vandtæt jakke, man hurtigt kan trække over sig. Og ved højere aktivitetsniveau vil du sætte pris på de tovejs regulerbare ventilationsåbninger under armene, som betjenes ved hjælp af bløde og vandtætte YKK® -lynlåse.

Og en rigtig smart detalje er den ekstra lynlås, som løber parallelt med selve frontlynlåsen. Med denne ekstra lynlås er der nemlig mulighed for ekstra ventilation på fronten, da panelet mellem de to lynlåse er udstyret med paneler af ventilerende 3D Mesh, så du kan få ventileret over bryst og mave, uden at åbne jakken helt - og det fungerer bare!

Tora Down Shell Jacket Women vejer blot 670 gram for en str. medium, og her udgør dunfyldet de knap 100 gram. Den er lavet med ydermateriale af en blød, smidig og slidstærk polyester, hvorpå der er lamineret en vind- og vandtæt, men meget åndbar XD Tech™ -membran, og syningerne i overfladen er som nævnt tapede/svejsede for at sikre 100% vandtæthed.

Jakken er lavet med indvendig bokskonstruktion, så dunene bliver liggende, hvor de skal, og dunfyldet består af det eksklusive og imprægnerede Crystal Down Dry® -dunfyld, som her er sammensat af 90% af de fineste, hvide dun og 10% småfjer, der tilsammen har et flot løft på hele 700+ cuin. Og her skal man lige have in mente, at den europæiske standard altså er en tand hårdere end den amerikanske!

Tora Down Shell Jacket Women er udstyret med en yderst velsiddende og selvfølgelig dunfyldt og indstillelig hætte og en tilpas høj krave, som lukker godt af for elementernes rasen. Nederst snøres jakken sammen ved hjælp af en enhåndsbetjent snorelukning i hver side, og ærmeafslutningerne er lavet med bløde og smidige Velcro® -lukninger, der lukker tilpas tæt om håndleddet uden at genere, således den kolde luft effektivt holdes ude og den varme luft inde. Den tovejs og vandtætte YKK® -frontlynlås er fremstillet med afstivet og forstærket stormflap bag, så den kolde vind ikke trænger igennem.

Der er på fronten fundet plads til to lynlåslukkede stiklommer til de kolde fingre og en indvendig lynlåslomme til værdierne. Endvidere findes der på det venstre ærme en praktisk lynlåslomme til liftkortet.

En fremragende og fantastisk alsidig vinterjakke med et eksklusivt materialevalg!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Konstruktion: 2-lags
Vandtæt membran: Ja
Foring: Recycled Rip-Stop Nylon
Membran: XD Tech™
Univers: Ambition
Vægt: 660 g
Ydermateriale:
Polyester
Fyld: Crystal Down™ 90/10
Fyldvægt : 100 gram
Fyldvolumen : 700 cuin

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch